Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell csók közben az ajkakkal csinálni? (nem nyelvesre gondoltam)
szia!
Én pont múlt pénteken csókolóztam először, és nagyon nagyon izgultam, mert fogalmam se volt, hogy mit kell tenni..
aztán odahajolt a fiú elfordította a fejét, én is, és ő a felsőajkamat én meg az ő alsó ajkát simogattam a nyelvemmel, óvaotsan harapdáltam, ő is ugyanezt csinálta tehát lényegében én csak utánoztam :D
azt nem tudom, hogy jó voltam-e, vagy sem, de én nem éreztem azt a hűdenagy bizsergést, meg stb.. amit itt olyan sokan elmondtak :S gondolom az izgalom miatt, nem tudom, legközelebb már biztos jobban megy!
Mindenesetre egyáltalán nem olyan bonyolult, mint amilyennek tűnik
sok siekrt:)
biztos van erről is videó a youtube-on :))
egyébként rá fogsz érezni felfokozott állapotban, kialakul az összhang ebben is, mint mindenben, és majd hogy meglepődsz, amikor a következő meg tök máshogy csinálja :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!