Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan állnál "bosszút" egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan állnál "bosszút" egy olyan férfin aki azt élvezi mint szórakozás hogy ignorál majd 3 naponta egyszer küld egy szavas üzenetet hogy felidegesítsen?! Nem fizikai, lelki bosszúra gondolok!

Figyelt kérdés
2021. jan. 23. 15:25
1 2 3
 21/27 Savlekotő ***** válasza:
24%
Te se lehetsz egy ész bajnok persze hogy csak a retardált akad be.. Betegen emberen mit bosszúzol? Ez is mutatja hogy te se van mentálisan rendben. Te is játszmáznál ahelyett hogy le zárnád. Zsák a foltját..
2021. jan. 24. 02:25
 22/27 A kérdező kommentje:

Én nem játszok, én egy kis lelki revans-ról írtam.

Annyira azért nem beteg ember ő, a szemétkedésre arra van esze.

2021. jan. 24. 03:58
 23/27 Savlekotő ***** válasza:
0%
Ezen rugózni így,talán lépj tovább a piti sérelmen,ő nem fogja az egódat növelni és te hagytad h szórakozzon veled eddig is,elsőnél tiltani,a saját érdekedben,lelki revans meg minek az ellen aki szarik a fejedre így is és mentálisan retardált,én nyers típus vagyok nem érzelgős sose értettem minek az ilyen revans meg meg játszma hinta és társai,by és mindenki megy tovább.
2021. jan. 24. 04:07
 24/27 anonim ***** válasza:
Csinálj álprofilt, vmi bomba nőset és hülyítsd, hogy nagyon odavagy érte. Csalj ki tőle minél több képet, majd tedd fel gay oldalakra.
2021. jan. 26. 17:36
 25/27 A kérdező kommentje:

Jó ötletnek tűnik, de több probléma is van vele:

1: szerintem nem is igazán érdeklik a nők őt (ha csak az én történetemből indulok ki.)

2: törvénybe ütközhet, és én abszolút nem akarok semmilyen bonyodalomba keveredni egy ilyen idióta ember miatt, épp elég időmet pazarolt már el.

Egyébként megérdemelné, de mint írtam nincs oda annyira a nőkért. És nem is éri meg nekem ez.

2021. jan. 26. 18:01
 26/27 anonim ***** válasza:
Hát ha nincs oda a nőkért, akkor lehet, hogy homár. Igazad van,a képeivel visszaélni bűncselekmény. Ezért én is azt tudom tanácsolni tiltsd le, vagy közöld vele, hogy többet nem írsz neki, mert összejöttél a napokban egy nagyon cuki pasival.
2021. jan. 26. 19:17
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat, csak a kérdést. Nekem is volt ilyen, én is azt hittem, hogy nem lehet benne rossz érzést okozni. De, lehet. Amúgy nem betegek ezek, csak éretlen hülyék nulla érzelmi intelligenciával.

Ugyanezt csinálta, csak ritkábban, mint 3 nap. Vagy nem válaszoltam, de látta, hogy elolvastam, vagy letiltottam, akkor keresett máshol, ott se válaszoltam, vagy írt egotuningért, meg, hogy találkozna, én pedig visszautasítottam, hogy kössz nem. Mindegyiktől hülyét kapott, mert olyankor nem tudott higgadt maradni, lekarmolta az idegbaj. Így történt 3 napja is. Én élveztem.

A közöny kell nekik.

2021. jan. 27. 07:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!