Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a párotok elmondja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a párotok elmondja a hálószoba titkaitok a legjobb barátjának?Ha igen,ez nem zavar titeket,hogy kibeszél?Illetve való kibeszélni egyáltalán?

Figyelt kérdés
2021. jan. 20. 14:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Maximum csak nagyvonalakban dicsekszem, hogy "tegnap jó nagyot buliztunk asszonnyal", de részletekbe sose megyek bele.
2021. jan. 20. 16:31
 12/15 anonim ***** válasza:
22%
Az asszonnyal... De magyaros.
2021. jan. 20. 16:56
 13/15 anonim ***** válasza:

Egyrészt nem sok olyan dolog van benne, ami kínos vagy szégyellni kéne, szóval inkább dicsekvés lenne a részéről.

Másrészt nem hiszem, hogy erről beszélne bármelyik barátjával is

2021. jan. 20. 17:33
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

A párom nem szokott ilyesmiről beszélni a barátaival.

Én a lányokkal beszélgettem már szexuális témáról, de nem olyasmiről, hogy mekkora a párom farka, meg hány perc alatt élvez el. Inkább olyasmi, hogy hányszor van egy héten meg milyen helyeken próbáltuk már, zuhany alatt nem jó stb.

A párom is nyílt ilyen téren, szóval ha közösen vagyunk baráti társaságban és feljön a téma, nem zárkózik el.

Ha viszont külön is beszélne erről, az sem zavarna. Egy az, hogy nem is tudom, meg amíg nem degradálóan beszél rólam (nem hiszem hogy lenne oka, de ki tudja) addig nekem belefér.

2021. jan. 20. 18:21
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem a pasim nem beszéli ki a dolgokat, de az se zavarna, ha megtenné! Én is megbeszéltem a legjobb barátommal, ha olyan sztori volt/van, és éppen arra kanyarodik az adott beszélgetés!
2021. jan. 21. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!