Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgye, hogy milyen visszataszitó amikor egy fiún/lányon ott van a ruha nyoma? (lent)
Úgy értem, hogy ha kint van és nagyon látható módon, ott marad a fehér folt.
Főleg a pasikon nagyon csunya, amikor a fél karjuk szép barna és a teste meg a keze felsőrésze halál fehér.
Meg ha egy csajon ott a fürdőruha nyoma, és tiszta fehér a melle...szinte virít.
Nektem nem visszatasztitó?
És mit csináljunk, hogy ne maradjon fehér a bőrünk pl a fürdőruha alatt?
Én speciel nem tudok itthon pucéren kifeküdni az udvarra, és a strandon sem szoktam ledobni magamról a fürdőrucit, és meztelenül rohangálni, süttetni magam mindenki szeme láttára.. nagyon undorító, tényleg.
én sem szeretem, de nudizni nem fogok, a szoli meg bőrrákot okoz, amúgy barna sem szeretek lenni, én az elegáns fehéret szeretem magamon, de nyaralás alatt nem tudok mit tenni a barnulás ellen...
20/L
jajj de butusok vagytok!
nem a fürdőruha az ami annyira visszataszitó lenne hanem, az a polós amit mondtam.
mi vagyunk a butusok értitek ezt?! lol
kérdező te vagy a visszataszító. meg ne kérdezd miért:D
Mert nekem eleve a barna börű pasik tetszenek.
De nem is baj, csak olyan furcsa úgy.Tudom, hogy nem tehet rola.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!