Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi számít átlagos pasinak,férf...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi számít átlagos pasinak,férfinak?

Figyelt kérdés
Legjobb lenne ha tudnál róla mutatni egy képet.

2021. jan. 15. 19:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
#10 mind a kettő rémes😂
2021. jan. 16. 13:44
 12/18 anonim ***** válasza:
89%

A nők másképp látják a férfiakat, mint mi. Szerintem jason statham "tök menő csávó", sok nő mégis rámondja, hogy nem jóképű :D

Ahogy férfiként én is láttam már csúnyának olyan nőt aki nő szerint "milyen szép, vékony nő". (én sovány csúnyácska nőnek láttam)

2021. febr. 13. 17:09
 13/18 anonim ***** válasza:
72%

az átlagos országról-országra változik. sajnos itthon a felnőtt férfiak körében (mondjuk 30+tól indulva) ez nagyon elmarad pl egy olasz vagy skandináv átlagtól.

Átlagos itthon sajnos az anyukája által leuralt férfi, aki el van bátortalanodva, nőiesedve. Nem mer sportolni, nem meri kihúzni magát, pocakot ereszt, bamba fejet vág és kizárólag azért öltözik föl, hogy ne takarja valami. Stílus nulla.

Idővel választ maga mellé társnak egy férfifrizurás, elhízott hárpiát aki tovább uralkodik rajta, az összképet pedig ez a helyzet élete végéig fenntartja, esetleg egy kicsit ront rajta.

2021. febr. 15. 19:30
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
*hogy takarja valami
2021. febr. 15. 19:32
 15/18 anonim ***** válasza:
65%
A 13-assal rohadtul nem értek egyet.Ennyi erovel az atlagos no a penzre megy, csak a meret szamit nekik, es abban sem biztosak amit 1 perce mondtak.
2021. febr. 15. 20:26
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
13: Te mit szívtál? :D Jó, most a korona helyzetet hagyjuk, de előtte azért nyíltak gombamódra az edzőtermek a legkisebb falvakban is, mert "Az átlag nem mer sportolni"?
2021. febr. 15. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező! Neked mitől átlagos egy nő? Na, hát ugyanazért átlagos egy férfi is.
2021. febr. 16. 08:43
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Miért számít az, hogy milyen az átlagos?

Feltételezem fiú/férfi vagy, s ha átlag alattinak / "csak" átlagosnak érzed magad:

Járj el edzeni. Nem ciki.

Vegyél fel valami elegáns ruhát (ing, esetleg nyakkendő, zakó (nadrág maradhat egy szép farmer, ha ugyanolyan színű mint a zakó, nem is feltétlen veszik észre hogy 'csak' farmer), cipőnek is valami elegáns, nem sportcipő), menj el fodrászhoz, borotválkozz meg, viselj egy relatív nem gagyi órát, s máris átlag feletti leszel. Nekünk férfiaknak ezek a kellékek elég sokat tudnak javítani. Kezdésnek az inget, zakót és a "szép"/"ünneplő"cipőt javaslom. Sokat javít.

S hogy ne csak kinézet legyen: tanulj meg beszélni. Ha nem tudod hogyan, kezdj el egy nyelvvizsgára tanulni, s onnan megtanulsz. (én is onnan tanultam meg)

Ezek után pedig már kevésbé fog szerintem izgatni ez a kérdés.

2021. febr. 16. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!