Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Asszem szerelmes lettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Asszem szerelmes lettem egy internetes fiúba. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nem lehet belőle semmi, nagyon jól tudom. Szerintetek töltsam le skype-on, és ne beszéljek vele többet. Mit tegyek?
2010. aug. 14. 18:23
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
A fiút töltöd le skypon? Ez nagyon nagy... xD
2010. aug. 14. 20:25
 12/16 anonim ***** válasza:
inkább beszélgess velem, jobb vagyok sokkal, és engem is le lehet tölteni XD
2010. aug. 14. 20:27
 13/16 anonim válasza:
Én is szerelmes vagyok egy netes fiúba :) Szerintem annyit tudsz tenni, hogy vársz. Ha a fiú is szeret téged, akkor meg lehetne beszélni vele, hogy találkozzatok. Szóval nem kell egyből feladni. De ha tényleg reménytelen a helyzet, akkor maradjatok simán csak barátok és keress egy másik fiút. Max ennyi
2010. aug. 14. 20:37
 14/16 anonim válasza:

Na hát:

érv 1: távkapcsok 75%-a kudarc. mostnem azért.

viszont érv 2: összejöhet, mert marad az a marad az a 25%. én is most így vagyok, nekem egy lány tetszik, és jól alakul minden, de mindenekelőtt TALÁLKOZZATOK!

2010. aug. 14. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát!!!!!!!!!!
2010. aug. 14. 20:58
 16/16 A kérdező kommentje:
A kutya jó lenne, de nem lehet :D, és köszönöm mindenkinek.
2010. aug. 15. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!