Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkedik furcsán a férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik furcsán a férfi?

Figyelt kérdés
Van egy pasi, aki már régóta tetszett, kb fél évig csak ránéztünk egymásra, és pár hete odajött hozzám, elkezdtünk beszélgetni, nyomult is és érdeklődött irántam. Teszi a megjegyzéseket, amik arra utalnak hogy nagyon tetszek neki, mindig ő kezdeményezi a beszélgetést is, a flörtölést is, és ő jön oda, ahol én vagyok. Látszik rajta hogy zavarban van, de amikor én vagyok kicsit rámenősebb, tehát én kezdeményezek, akkor olyan mintha meghátrálna és kerülne engem. De amikor ezt abbahagyom, akkor újra ő kezdeményez. Ez miért van? Olyan mintha játszadozna és nem értem mi a baja.
2021. jan. 13. 15:08
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Teljesen általános emberi viselkedés
2021. jan. 13. 15:27
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el valahova.
2021. jan. 13. 15:43
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
O batortalanabb, mint amennyire te ramenos. Nem vagytok egy sulycsoportban.
2021. jan. 13. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!