Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiak akiknek gyógyszer kell a merevedéshez, ti titkolhátok ezt a párotok előtt? Nők, a ti szemetekben teljesen elveszti a tekintélyét egy ilyen férfi?
ezt nem lehet eltitkolni szerintem, elobb-utobb ugyis kiderul es akkor sokkal kellemetlenebb, ha ugymond lebukik az ember.
a hazudozas es titkolozas eleg negativ pont lenne, onmagaban a gyogyszer.. hat attol fugg, mennyire tud vele teljesiteni es amugy milyen a kapcsolatunk. ha ez rendszeresen problemat okoz, nem kielegito a szex, erezni, h o be van ezen feszulve es frusztralt.. az zavarna, igen.
Osztom az első véleményét, ez nem egy olyan dolog, amit el lehet titkolni egy párkapcsolatban.
Zavarna, mert soha nem lehetne semmi spontán, meg kellene várni amíg ha a bogyó és szerintem eltűnne a szex "varázsa" ezzel.
Volt egy barátom, aki pár perc elteltével a nedvtől nem érzett semmit, így lekonyult. Vagy volt olyan is, hogy nekem volt kedvem hozzá, de neki 0 volt a libidója, így értelemszerűen nem volt semmi akció.
Megkérdezte egy alkalom után, hogy mennyire tetszett a szex, majd bevallotta, hogy bevett egyet. Őszintén észre sem vettem, hogy mikor vette be, és nem is gyanakodtam menet közben sem, mert azért volt már 1-2 jól sikerült alkalom, úgy hogy nem volt annyira nyilvánvaló.
Egyébként meg azt az érzést kelti, hogy nem kíván, nem tetszek neki annyira.. A szex jó volt a bogyóval, de hosszútávon, párkapcsolatban nem hiszem, hogy sokáig lehet titkolni, és ha ki is derül, az ilyesmi nem tesz jót a nő önbizalmának.
A hatóidőt még nagyjából ki lehet küszöbölni azzal, hogy addig smároltok, a pasi izgassa a csajt, de a tudat, hogy egy bogyó kell az akcióhoz, és maga a csaj nem tudja megfelelő állapotba hozni, megöli a vágyat.
Sőt párkapcsolatban gondolom gyakran nyúlnál hozzá, és eléggé aggódnék is a pasi egészségéért a gyógyszer miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!