Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből tudom leszűrni, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudom leszűrni, ha a pasi csak szexet akar és nem rendes kapcsolatot?

Figyelt kérdés
2021. jan. 9. 10:11
 1/8 anonim válasza:
0%
Ez engem is érdekel.
2021. jan. 9. 10:30
 2/8 anonim ***** válasza:
Onnan, hogy nem tetszel neki eléggé. Akkor rendes kapcsolatot akarna.
2021. jan. 9. 10:38
 3/8 anonim ***** válasza:
76%
Tölts vele időt, és igen gyorsan kiderül a beszédéből, viselkedéséből.
2021. jan. 9. 10:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg, hogy mi a szándéka veled. A válaszból sokminden kiderül. Általában ki szokott bújni a szög a zsákból és bevallják, ha csak szexre kellenél. A másik, ha egyáltalán felmerül benned ez, akkor ott már bajok vannak.

Egyéb jel lehet, ha csak a 4 fal közt találkoztok, hogy véletlenül se lásson meg titeket senki.

2021. jan. 9. 11:25
 5/8 A kérdező kommentje:

2. Ok!

3. Mégis mik a jelei?

2021. jan. 9. 11:26
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Ha jól játszik és neked sincs alapból ennyi emberismereted, hogy levedd, majd akkor derül ki, amikor megmondja, hogy ennyi volt.
2021. jan. 9. 11:48
 7/8 anonim ***** válasza:
39%
Abból, hogy szex után is érdeklődő marad. :D Komolyan, nőként mondom, akkor szexeljetek, ha szexelni szeretnétek és úgy érzitek jól magatokat, ne akkor, ha tutifix a kapcsolat. Erre nincs recept, szex után dől csak el, hogy végül mi lesz, fölösleges játszmáznk.
2021. jan. 9. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:

"Onnan, hogy nem tetszel neki eléggé. Akkor rendes kapcsolatot akarna."

Ez nem így van! Volt pár esetem olyan hölgyekkel, akik bizony nagyon-nagyon tetszettek, és mégsem akartam kapcsolatot. Egyszerűen azért, mert egyáltalán senkivel sem akarok kapcsolatot. Nyilván a történetek legelején letisztáztuk a viszony alapjait, tehát nem szex után derült ki, hogy nem leszünk egy pár. Azért az ember bunkó ne legyen.

2021. jan. 9. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!