Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy nárcisztikus férfire mire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nárcisztikus férfire mire olyan fene nagy büszke, ha érzelmileg semmit sem nyújt?

Figyelt kérdés
És szex is csak akkor van ha ő akarja? Pár napja szakítottam egy nárcisztikus férfival, 2 hónap után. Hihetetlen volt, hogy azt éreztette, örüljek ha van rám ideje, annak meg mégjobban, ha van pár kedves szava, amivel fukarkodott. Nem is éreztette hogy fontosak lennének az én igényeim, sőt ha nem akkor akartam szexet, gyengedséget amikor ő (én többször akartam) akkor tudomásul sem vette. Előre közölte hogy ő most egy hétig nem fog ráérni találkozni, de ez idő alatt semmi kedvességet nem kaptam, azt sem hogy hiányzom. Szakítottam is, és nem is értette hogy miért, amikor ő sokkal többet adott nekem, mint valaha bárkinek is. Tényleg ennyire sokra tartják magukat a nárcisztikusok, és az önkritikájuk ennyire nulla?
2021. jan. 9. 08:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ő még egy nagyon tapasztalatlan nárcisz lehet.

Van ennek olyan foka, hogy az elején annyira képes behálózni, hogy észre sem veszed és a rabjává válsz. Mire kinyílik a szemed, már annyira leépítette az önértékelésed, hogy nincs bátorságod menekülni. Nekem 1 év után nyílt ki a szemem... Szerencsére én erős egyénnek tartom magam, így segítséggel sikerült lezárnom. Viszont van olyan ismerős, aki 5 éve szenved egy ilyen ember mellett és képtelen kilépni. Ezt látta gyerekként otthon is... sokszoros kötődési és önbecsülési problémákkal küzd.

2021. jan. 9. 09:15
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Mintha velem történt volna ugyanez! Azonnal szakítani kell vele, mert ez nem lesz jobb! Ő a családja pènzére volt büszke, meg arra amit a testvére elért az életben és ő pedig ebből hasznot húzhat és ha jól sejtem velem is büszkélkedett, mert utána sorra próbálkoztak be nálam a haverjai.
2021. jan. 9. 10:02
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, nekem az egyik közeli rokonomnak van nárcisztikus zavara. Konkrétan egy légtérben nem tudok megmaradni vele tíz percnél tovább.

Szerintem felejtsd el ezt a pasit, szenvedjen tovább egyedül, ne foglalkozz vele egy percet sem. Jól tetted, hogy ejtetted.

2021. jan. 9. 10:49
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

13-as, +1.

Én is írhattam volna, közeli rokonom (pasi), bazi sokra tartja magát, nulla önkritika, egy nője volt egész életében, az sem bírt ki 2 hónapnál többet vele.

2021. jan. 9. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Még az előzőhöz: Én meg ugye közeli rokona vagyok, de szintén nem bírok elviselni vele egy légtérben tíz percet sem.
2021. jan. 9. 11:34
 16/19 A kérdező kommentje:
Kb folyton azt éreztetik hogy a másik ember nem értékes, sajnálják rá a drága idejüket, stb. Totál a másik fél önbizalom rombolása a céljuk.
2021. jan. 9. 11:41
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok. A mi esetünkben pszichológus diagnosztizálta a személyiségzavart a rokonomnál. Azt is elmondta, hogy ez az orvosok számára is az egyik legnehezebben kezelhető beteg, mivel a terapeutát is hülyének nézik, sőt alapból nem is fordulnak szakértőhöz, mivel nem látják be, hogy baj van velük. A környezetük meg megőrül.
2021. jan. 9. 11:47
 18/19 anonim ***** válasza:

Jól tetted, hogy idejében felismerted és szakítottál.

Javaslom, hogy mindenhol tiltsd le, mert a büszkesége nem fogja elviselni, hogy kiadtad az útját.

2021. jan. 9. 18:55
 19/19 anonim ***** válasza:

Náluk "kicsit" eltolódott az önértékelés.

Én az ex-anyósomra gyanakszom, hogy nárcisz lehetett. Neki sem voltak különösebb eredményei, nem is volt feltűnően szép nő, mégis igen nagyra volt magával.

2021. febr. 28. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!