Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nárcisztikus férfire mire olyan fene nagy büszke, ha érzelmileg semmit sem nyújt?
Ő még egy nagyon tapasztalatlan nárcisz lehet.
Van ennek olyan foka, hogy az elején annyira képes behálózni, hogy észre sem veszed és a rabjává válsz. Mire kinyílik a szemed, már annyira leépítette az önértékelésed, hogy nincs bátorságod menekülni. Nekem 1 év után nyílt ki a szemem... Szerencsére én erős egyénnek tartom magam, így segítséggel sikerült lezárnom. Viszont van olyan ismerős, aki 5 éve szenved egy ilyen ember mellett és képtelen kilépni. Ezt látta gyerekként otthon is... sokszoros kötődési és önbecsülési problémákkal küzd.
Kérdező, nekem az egyik közeli rokonomnak van nárcisztikus zavara. Konkrétan egy légtérben nem tudok megmaradni vele tíz percnél tovább.
Szerintem felejtsd el ezt a pasit, szenvedjen tovább egyedül, ne foglalkozz vele egy percet sem. Jól tetted, hogy ejtetted.
13-as, +1.
Én is írhattam volna, közeli rokonom (pasi), bazi sokra tartja magát, nulla önkritika, egy nője volt egész életében, az sem bírt ki 2 hónapnál többet vele.
Jól tetted, hogy idejében felismerted és szakítottál.
Javaslom, hogy mindenhol tiltsd le, mert a büszkesége nem fogja elviselni, hogy kiadtad az útját.
Náluk "kicsit" eltolódott az önértékelés.
Én az ex-anyósomra gyanakszom, hogy nárcisz lehetett. Neki sem voltak különösebb eredményei, nem is volt feltűnően szép nő, mégis igen nagyra volt magával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!