Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnál ha a párod Szabó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnál ha a párod Szabó Péter féle motivációs kurzusokra járna és neten is ilyeneket posztolna?

Figyelt kérdés

Sok ember oda van az ilyen motivációs trénerekért,aki nagy élet bölcsességet mondanak és hisznek benne hogy pozitív irányba fog haladni az életük.

Nem egy ilyen ismerősöm van akinél látom hogy Szabó Péter idézeteket posztol vagy a kurzusaira jár.

Mit szólnál ha a te párod is ilyen eszmék rajongója lenne?

2021. jan. 7. 09:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ennél intelligensebb embernek ismertem meg, szóval eléggé meglepne.
2021. jan. 7. 10:23
 12/17 anonim ***** válasza:
48%
Hát nekem még úgysem kellene, hogy nem erőlteti rám. Nálam válóok, hogy valaki ilyen hülye legyen. Szerencsére a férjemnek több esze van ennél.
2021. jan. 7. 10:28
 13/17 anonim ***** válasza:
62%

Kizárt, hogy a párom legyen.

Az intelligens nőket szeretem

2021. jan. 7. 10:37
 14/17 anonim ***** válasza:
76%
Furcsálanám, mert nem szorul rá ilyesmikre.
2021. jan. 7. 10:45
 15/17 anonim ***** válasza:
33%

Szerintem nincsen gond vele és azzal sem amit képvisel. Nem vagyok egy megosztogatós típus de néha nekem is jól esik elolvasni egy-egy gondolatot tőle. Erőt lehet meríteni belőle. Én reálisnak látom mindazt, amit a videókban elmond, amit közvetít. Számomra hasznos, úgy érzem segítségemre volt/van, hogy elérjem a céljaimat. Százszor szívesebben olvasok Szabó Pétert, mint balesetekről, politikai vitákról és bűncselekményekről szóló írásokat, ahol a kommentelők 98%-ban mind szakértők, legyen szó bármilyen témáról. Szerintem pont az a legnagyobb baj az emberekkel, hogy boldogtalanok, mindenben csak a rosszat akarják látni, kiforgatják a tényeket, hogy rosszat mondhassanak, más kárán örvendezhessenek és már az is baj, ha valaki pozitív dolgokat mond az embereknek... Amennyiben ez érdekelné a páromat és a javát szolgálná, eljárna a kurzusokra, feltöltődne, pozitívabban gondolkodna, kitartóbb lenne, motiválná magát nem hinném, hogy bármilyen problémát látnék benne.

Akkor szakítanék ha végtelenül negatív lenne, morgós, mindent alanyi jogon várna de semmiért nem lenne hajlandó megmozdulni, mindenért mást okolna, rosszindulatúan viselkedne és örömét lelné mások kárában vagy keserűségében, alkoholistává, drogfüggővé válna.

2021. jan. 7. 10:49
 16/17 anonim ***** válasza:
79%

Azt vettem észre, hogy a Szabópetike meg Marozsánszabika-féle, egyszerű, lebutított gondolatok befogadásához szükség van némi sértettségre, egoizmusra és frusztrációra, amelyek feloldása érdekében nyúlnak egyesek az ilyen bullshit-életigazságokhoz.

Egyszer randiztam egy hasonló csajjal, ő teleszemetelte a falát az ilyen "mindenki nevetett az álmaimon, de mikor milliomos leszek, én nevetek majd az ő életszínvonalukon" féle szövegekkel, amelyekből inkább a bosszúvágy és a frusztráció áradt, mint a valódi önfejlesztés iránti igény.

Szóval nem hiszem, hogy egy hullámhosszon lennék egy ilyen személlyel.

2021. jan. 7. 11:13
 17/17 anonim ***** válasza:
53%

16: nagyon jó meglátás!

Engem egyébként kb az MLM-ekre emlékeztetnek. Ők is mindig tolják, a majd milliárdosok lesznek, majd nem kell dolgozni Hawaiion dumát, aztán van akinek ráment a lakása a nagy befektetésre, van aki már a 10. cégnél van, de csak nem üt be az a fránya "eldobom a munkát, dolgozik nekem a hálózat" életszívonal :D

2021. jan. 7. 11:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!