Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire szerencsés ember...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szerencsés ember manapság az a személy aki tényleg azzal élhet párkapcsolatban akire belül vágyott?

Figyelt kérdés

Csak azért kérdezem mert szerintem nagyon sokan nem azzal élnek együtt akivel tényleg együtt szeretnének lenni?

Ennek lehetnek anyagi, családi akadályai.

Ilyenkor jön a kényszer, hogy a társadalom elvárja tőled, hogy valakivel együtt kell lenned.

De ha meg olyannal vagy együtt akivel igazán nem akarsz csak a társadalmi nyomás miatt akkor meg azt mondják hülye vagy.

Nagyon sok ember hiába akar X vagy Y-al együtt lenni, ha a másik fél nem akar.

Ilyenkor marad az aki meg akar velünk lenni csak lehet, hogy mi nem szeretnénk annyira együtt lenni a másikkal.

És akkor jön a filózás mi a jobb, ha egyedül maradok és baszogatnak vagy van párom és nem vagyok boldog ?

2021. jan. 6. 11:28
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Utolsó vakvágányon vagy mert vannak céljaim.

Nem értem ez, hogy jön ide.

szerepben és nem szereppe.

2021. jan. 6. 18:04
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Annyira szerencsés, hogy számomra az elérhetetlen kategória.

Férjhez mentem, de hamar kiderült, hogy ez a szerelem se kölcsönös az életemben. Két esetben hittem el igazán, hogy ez viszonzott, de egyik se volt az, idővel kiderült, mert persze egyenesen a szemembe nem mondták.

Én úgy gondolom, az ember azzal boldog akit szeret és aki jó esetben viszont szereti. Működhet ez az önmagadban fene nagy boldogság, de ha szerelmes vagy, akkor már nem, mert az az állapot arról szól, hogy hiányzik a másik mint a drog. Márpedig a szerelemnek pont ez a célja.

De valahogy a kölcsönösség nem jött össze nekem soha. Egész életemben vágytam utána, kislány korom óta, de már egész biztos, hogy hiába.

2021. jan. 15. 01:44
 13/13 anonim ***** válasza:
#11 általános alany megvan?
2021. jan. 15. 06:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!