Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért néznek lúzernek? Mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek lúzernek? Mit tegyek ellene?

Figyelt kérdés
14éves vagyok,az osztály nagy része a nagy vagányakhoz tartozik és állandóan szekálnak hogy csúnya vagyok,meg nyomi és hogy hogy áll a frufrum.De nem csak engem,kb.4-5 embert.nem értem miért jó ez.mostmár egyáltalán nincs önbizalmam,ráadásul az egyik legjobb barátnőm(legalábbis azt hittem,hogy az)már olyanokat írt myvip-en az osztálytársunknak hogy "jah pedig szotunk néha napján beszélni:D" de miért pont velem történik ez?tudom,hogy fontos hogy el tudjam fogadni magamat olyannak amilyen vagyok,de ezek után nem megy.a vagányok cigiznek,piálnak,nem tanulnak stb. én nem akarok és nem is leszek ilyen,mert ezzel csak magamnak ártok.a lányok általában elfogadnak és néha tök jól elbeszélgetünk,de a fiúk nem fogadnak el.:S már nagyon zavar,és rosszul esik.:\'(:\'(:(:( kérlek segítsetek,tudom hogy már csak fél évet kell kibírnom ebben az osztályban,de ugy szeretnék menni középiskolába hogy jól érzem magam a bőröben,és el tudom magam fogadni olyannak amilyen vagyyok.
2008. dec. 1. 19:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát először is nehéz kérdés , de ha sokan jelentkezel órám meg ilyenek meg pedálozol nyalizol a tanárnak akkor strébernek néznek.

Szerintem ha jobba akarsz lennni velük próbálj meg beileszkedni közéjük attól még lehetsz jó tanuló és ha nem akarod akko nem cigzel meg ilyenek.

2008. dec. 1. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Az ilyen osztálytársak jóformán szart sem érnek! Nem kell velük foglalkozni!Ha látják,hogy hiába mondanak neked bármit téged akkor sem érdekel,akkor egy idő után le szállnak rólad!
2008. dec. 1. 20:02
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Vagy ha mégsem szállnak le rólad... akkor is próbáld elengedni a füled mellett, amiket mondanak. De lehet az is, hogy még arra a maradék időre sikerül találnod olyasvalakit, aki elfogad, és szeret Téged. Vagy próbálj meg csak azokkal foglalkozni, akik nem bántanak. Azt mondod, a lányokkal még jól elvagy... hát szard le a fiúkat! (tudom, nyers kicsit, de ezt most finomabban nem érdemes)

Azt a fél évet, jól látod, már fél lábon is kibírod.

Az új iskolakezdésben meg az a jó, hogy senki nem ismer. Nem viszed magaddal a címkéidet, amiket itt Rád aggattak, sőt, egy egész nyarad lesz arra, hogy végleg megszabadulj tőlük, és elfelejtsd őket.

És jövőre, iskolakezdéskor teljesen tiszta lappal indulsz egy teljesen új közegben :) Ez jó. Ha nagyon nem változik a helyzet a mostani iskoládban, gondolj csak erre.

Én is ezt csináltam általános iskola után, bár nekem nem ilyen problémáim voltak, én inkább saját magammal nem voltam kibékülve, a többiek nem bántottak. Elhatároztam, hogy ősztől, a gimiben más leszek. Egy teljesen más énemet fogják megismerni. Azt, aki lenni szeretnék. Nincs több becenév, csak a felnőttes teljes nevem, és végre tényleg tiszta lap, és nem 8 éves előítéletek alapján fognak meghatározni... Nekem jól ment. Remélem, Neked is sikerülni fog! :)

2008. dec. 1. 20:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Ugyanigy voltam én is...de nem hagytam magam befolyásolni maradtam jó tanuló,s olyan amilyennek ők pont nem fogadtak el! S egy szuper középsuliba kerültem ahol imádtak...csak add magadat s próbálj meg ne törödni velük!! Tudom h nehéz...amúgy engem is inkább a fiúk nem fogadtak el..sőt meg is vertek de a lányok se voltak kedvesek!!Utáltam a sulit az akkori életemet...s mára én vagyok vki ők meg mind egy senki maradt..mert nem tanultak csak a pofájuk járt!! immár egy 2o éves lány
2008. dec. 1. 22:09
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is ugyanilyen helyzetben voltam csak én a középiskolában!Ok nélkül rám meg pár gyerekre rászálltak a "vagányok"mert ,hogy mi jól tanultunk,nem szóltunk be a tanároknak,nem éltünk olyan életet..na meg persze érezték ,hogy belénk lehet kötni...1évig rámvoltak szállva,minden alkalmat megragadtak az alázásomra,és örültek ha látták,hogy ez nekem fájt.sajna mindig is voltak és lesznek is ilyen emberek,akik más piszkálásával terelik el a saját hibáikról a figyelmet!több,mint egy évig hagytam ,aztán rájöttem elég volt!egyszerüen nem törödtem velük ,de ha piszkáltak visszaszóltam..hisz nekik is vannak hibáik.Ne hagyd ,hogy az ilyenek elvegyék az önbizalmadat.Én pl éreztettem velük,hogy én is lenézzem őket és ,hogy sztem szánalmasak.Ne feledd Te is értékes ember vagy,és szinte tuti,hogy jobb az ilyeneknél..gondolj arra ,hogy az ilyenből valószinüleg nem lesz semmi.Felszines életmódot folytattnak a tanulást les.rják nagy ivben.az egész életük összevéve egy nagy 0.nem kell ,hogy meghúzd magad,merd felvállalni a silusodat,nem kell,hogy egy tucatember legyél,azért ,hogy ne piszkáljanak.ne bújj ijedten a sarokba,barátkozz azokkal akiket szeretsz,a többiek meg mintha nem is lennének.Én is ezt tettem 9ben engem piszkáltak,nem mertem az lenni aki én voltam,inkább meghúztam magam.aztán kibékültem magammal és ha nehéz is volt bátor voltam:)mára ezek az emberek elfogadtak ma már senki se piszkál...sőt 11kre oda is eljutottam ,hogy érdeklem őket,és őszintén meg is dicsérek dolgokért :)))
2008. dec. 2. 21:20
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a segítségeteket,nagyon sokat segítettek.amugy a jó tanuló itt azt jeletni,hogy 4-5-öseim vannak.persze néha becsúszik egy-egy 3.órán nem szoktunk jelentkezni,ha a tanár felszólít,válaszolunk ennyi:)

ha vki tud még segítsen...azt hiszem belezúgtam egy fiúba:)de nem nagyon vesz észre,eddig 2-3* beszéltünk kb.:(és ez nem túl jó.persz vhonnan el kell kezdeni,de nem is köszön pedig ismerjük egymást.mit tegyek?

2008. dec. 3. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!