Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek lúzernek? Mit tegyek ellene?
Hát először is nehéz kérdés , de ha sokan jelentkezel órám meg ilyenek meg pedálozol nyalizol a tanárnak akkor strébernek néznek.
Szerintem ha jobba akarsz lennni velük próbálj meg beileszkedni közéjük attól még lehetsz jó tanuló és ha nem akarod akko nem cigzel meg ilyenek.
Vagy ha mégsem szállnak le rólad... akkor is próbáld elengedni a füled mellett, amiket mondanak. De lehet az is, hogy még arra a maradék időre sikerül találnod olyasvalakit, aki elfogad, és szeret Téged. Vagy próbálj meg csak azokkal foglalkozni, akik nem bántanak. Azt mondod, a lányokkal még jól elvagy... hát szard le a fiúkat! (tudom, nyers kicsit, de ezt most finomabban nem érdemes)
Azt a fél évet, jól látod, már fél lábon is kibírod.
Az új iskolakezdésben meg az a jó, hogy senki nem ismer. Nem viszed magaddal a címkéidet, amiket itt Rád aggattak, sőt, egy egész nyarad lesz arra, hogy végleg megszabadulj tőlük, és elfelejtsd őket.
És jövőre, iskolakezdéskor teljesen tiszta lappal indulsz egy teljesen új közegben :) Ez jó. Ha nagyon nem változik a helyzet a mostani iskoládban, gondolj csak erre.
Én is ezt csináltam általános iskola után, bár nekem nem ilyen problémáim voltak, én inkább saját magammal nem voltam kibékülve, a többiek nem bántottak. Elhatároztam, hogy ősztől, a gimiben más leszek. Egy teljesen más énemet fogják megismerni. Azt, aki lenni szeretnék. Nincs több becenév, csak a felnőttes teljes nevem, és végre tényleg tiszta lap, és nem 8 éves előítéletek alapján fognak meghatározni... Nekem jól ment. Remélem, Neked is sikerülni fog! :)
köszönöm szépen a segítségeteket,nagyon sokat segítettek.amugy a jó tanuló itt azt jeletni,hogy 4-5-öseim vannak.persze néha becsúszik egy-egy 3.órán nem szoktunk jelentkezni,ha a tanár felszólít,válaszolunk ennyi:)
ha vki tud még segítsen...azt hiszem belezúgtam egy fiúba:)de nem nagyon vesz észre,eddig 2-3* beszéltünk kb.:(és ez nem túl jó.persz vhonnan el kell kezdeni,de nem is köszön pedig ismerjük egymást.mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!