Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki, mit gondol arról, hogy a fiú8k) lenyelje (ék) a saját spermáját (ukat)?
Mi a franc érdekel ??
Egy olyan lányért kéne bevállalnom ilyet, akit nem is szeretek ?? Csak úúgy ??!!
Ésss...h nekem be kéne vállalnom többet??
Ácsi máár...ki kényszerít rá ?? Én sem kényszerítek senkit, ha lenyeli, egészségére, neki adom, egye nyugodtan.
Ha szeretem a párom, és ő megteszi, továbbá ha az a nagy óhaja, akkor üsse kavics, lenyalom...de csak úgy...nem.
Látom csupa kulturált emberek járnak itt, én szerelmes vagyok a Kedvesembe, és nem csak a teste kell, meg kért erre, de még nem mondtam neki választ, hogy bevállalom-e...
Grat, Szánalmasak!
Igaz, én lány vagyok, de szerintem semmi bu.zis nincs benne.
Ha tényleg szereted a párod, szerintem vállald be nyugodtan.
Egyébként is, gondolj bele: ha már a barátnőd odaadó és lenyeli a te nedveidet, akkor neked is felesleges undorodnod saját magadtól :)
L/18
Szerintem teljesen jogos. Ha tőle elvárják, akkor ő is elvárhatja, legalább hogy egyszer megkóstold.
Utolsó: miért, a barátod neked a mensid szokta nyalogatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!