Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van az életedben most valaki, akire vágysz, de konkrétan tudod, hogy soha nem lehet a Tiéd (nem azért, mert nem érdekelnéd, egyéb okok miatt)?
Van, el lettünk tiltva egymástól már több mint 2 éve.
Azóta is sokat gondolok rá:S
Igen van.
Végül nem történt semmi közöttünk. Csak msn-en beszéltünk szóba pedig szinte semmit.
Ha belegondolok jobb lett volna, ha bele sem kezdek ebbe az egészbe. Nem tudom mi miatt, de azóta se tudtam elfelejteni. Nem az, hogy szerelmes vagyok belé. Csak mintha az élne bennem még mindig, hogy 'mi lett volna,ha..' :-S ÉS ez így rossz. Nagyon rossz. Hülyén érzem magam , ha meglátom. Egy senkinek érzem magam legbelül. És még csak tenni sem tudok ellene semmit, ez még rosszabb. De azt hiszem , majd egyszer sikerül véglel elfelejtenem!
20.34es vagyok
Pontosan. Így van sajnos:/ Előszőr nem akartam belemenn, de barátnőim győzködtek. Legközelebb ha még egyszer előfordul, nem hallgatok senkire csak a szívemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!