Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ilyen kevés nemzeti érzelmű lány?
Alig látok ilyeneket, sajnos...
Pedig szívesen megismerkednék velük. :) Engem nagyon vonz ha egy lány szereti a hazáját.
Na, én csak ennyit fűznék hozzá:
http://www.youtube.com/watch?v=g86bz6d95b4
Nem hordok betétes bakancsot, sem trianonos pólót.Nem látom értelmét... Nem náci vagyok, hanem hazaszerető ember!
23/n
15:18
Nem, nekem nem "Alig látok ilyeneket" szavak miatt gondoltam.
Mivel azt ugyebár nem mutatja ki az ember a mindennapokban ... Szal sztem hülye a kérdező, mert az nem(feltétlenül) ránézésre látszik.
Nekem ilyen volt az én barátnőm :'(
Szeretlek :'(
15:49:
Valószínűleg, akin ilyen pólók, stb. vannak, az szereti a hazáját... Tudod, következtetés. :) És igen, keveset látok ilyet. Azon kívül sok lány ismerősöm és barátom van, de egyik sem nemzeti érzelmű... Remélem így érthető.
A jelzőt pedig tudod kinek... ;)
Nos... Annyi vagyok, emennyinek látni szeretnél. Vitákban néztek már 40-nek is. De elég pihent agyú is tudok lenni néha napján. :) Akinek tudok írok.
16:15:
Fogalmam sincs miről beszélsz. :D
Még Vencel ismerősöm sincs... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!