Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez valami enyhe jelzés lett volna a tanárom felöl?
Tegnap találkoztam a 25 éves tanárommal a parkban, ő is egyedül volt, én is és odajött hozzám, sétáltunk meg beszélgettünk.
Végül rákérdeztem a magánéletére, puszta kíváncsiságból. ( Jó viszonyba vagyok azzal a tanárral, olyan mintha egy haver lenne)
Mondta, hogy nincs senkije, de nem is igazán keresi a párkapcsolatot még. Mondtam neki, hogy feltétlen szóljon, ha mégis összejön valakivel(persze vicceltem).
Erre ezt a választ kaptam:
-Drágám, majd ha 4 év múlva leérettségizel és elmész a suliból, az első napon szólni fogok.
Elsőre csak néztem rá, nem igazán esett le, hogy mit is akart ezzel mondani, de végül ráhagytam és leléptem. :D
Ezt most mire véljem? Mért pont akkor szól majd, ha 4 év múlva én elmegyek a suliból?:O
Azért, mert akkor már nem lesztek függőségi viszonyban. Nagykorú leszel, és akár haverként is társaloghattok.
Addig a magánéletét nem kívánja megtárgyalni egy diákjával.
Szerintem.
Ne vonj le messzemenő következtetéseket. Ez nem arra utal, s baj is lenne, ha úgy lenne.
Oh, ez megnyugtató. :D
Amúgy mondom, jó fej tanár, tök laza, sulin kívül meg pláne, egyszer kétszer jött velünk "bandázni" ami elég érdekesen nézett ki, h nevetünk hülyülünk meg minden, erre másnap meg Jó napot Tanár Úr, kijavította a dogát?
Meg a volt páromnak és a barátnőm mostani párjának is olyanokat beszól(most nem részletezem), de nagyon laza. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!