Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok az emberek akik huzamosabb ideig szexkapcsolatban vannak ők hogy tudnak érzelemmentesek maradni?
6-7. Ti még mindig fordítva ültök a lovon! Akkor van szex, amikor TI NŐK akarjátok. Mondtatok már egyszer is nemet? Na látjátok! Egy férfi görcsöt köthet a farkára, akkor sem lesz szex, csak hát vannak oltári gyenge nők, akik első blikkre szétteszik a lábukat, amit természetesen a férfiak ki is használnak. A másik röhejes, sőt ultra röhejes dolog meg az, hogy akkora nyomiknak teszitek szét a lábaitokat, hogy az még férfi mércével is tragikomikum! Simán belementek olyan szexkapcsolatba, ahol tudjátok hogy feleség mellett jár félre a pasi. Ti csináltok belőlük istent. Jaaaajjjj, ne mondjátok már azt, hogy átlag Pista olyan jól néz ki, vagy annyira kényeztet és támogat titeket. A frászt! Önértékelési zavarotok miatt úgy gondoljátok, hogy attól vagytok nők mert egy utolsó senki betolja nektek. Egyébként marhára kíváncsi lennék a külsőtökre is, mert általában az átlag alatti nők fekszenek le szinte bárkivel. Oké, a jó nők is, de oda már kell egy szint a férfi részéről, ha mégsem, akkor ott a nőnél még nálatok is nagyobb káosz van a toronyban.
Ezzel ellentétben sok-sok igazán értékes nő szenved a házasságában, és sok-sok férfi ugyancsak. Mégsem mennek félre... Sebaj, az értéktelenek 5 perc alatt egymásra találnak, majd telesírják a netet, hogy őket bizony kihasználják a férfiak. Csak annyira, amennyire engeditek... vagy amennyit értek.
Ha öröm van a testi kapcsolatban akkor az már erzelem es kotodes is kialakul. Ha nincs öröm akkor meg minek csinaljak? Csa hasznaljak egymas testet és az a tudat meg elveszi a kedvet a szextol. Max pár alkalom vonzalombol megy de ha nem akarsz beleszeretni ne kerdezz tőle semmit ne ismerd meg.
Tudatosan ugy lehet ha tudod h vannak dolgok amik hianyoznak belole h normal kapcsolatra kepes legyen es ezt felfogod.
Vagy tudod h nem te vagy az álmai nője csak atmeneti megoldas3csak kedvel olyan langyos viz jellegű,mondd vmi szepet h belemenjel a szexbe.
11-es: az általad leírt általánosításokból egyik sem igaz rám.. nem adtam be könnyen a derekam, és természetesen nem vagyok senkinek sem a szeretője, és igen, mondtam már nemet nem egyszer. Nem is értem ennyi infóból, hogy tudtál ennyi következtetést levonni.
7-es voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!