Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám rá venni barátnőmet a hármas szexre? Már egy jó ideje szeretném ki próbálni barátnőmmel, neki is felhoztam párszor de azt mondta hogy nem, de szerintem csak nem vette komolyan.
Komolyan!
És kit vinnél 3.-nak? Mert, mi van ha rábólint, de kiköti, hogy neki egy hasonló kaliberű és külső adottságokkal rendelkező nő kell: [link] Tudsz beszervezni egy ilyet? >:)
Én örülnék olyan barátnőnek aki szereti a 2f 1l felállást... :)
F
Téged hogy lehetne ravenni valamire amit nem szeretnél?
Te tudod milyen típusú a barátnőd, hogy csak kereti magát, vagy tényleg teljesen elutasitja a dolgot.
Ha az előbbi akkor próbáld olyanokkal ravenni hogy válasszon ő 3.at...
Viszont ha teljesen elutasitja akkor hagyd öt békén ezzel, mert egy életre tonkreteheted a hulyeseggel
14.-vagyok.
Nem értem a lepontozást, hiszen jogos a kérdésem. Azaz mi van, ha a lányt igent mond, de kiköti, hogy milyen lányt akar, a kérdező srác meg kevés hozzá, hogy olyat szerezzen? Olyankor nem a lány lesz a hunyó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!