Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valakinek van valami jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek van valami jó továbblépős technikája?

Figyelt kérdés

Évek teltek el azóta, neten szoktam nézni az adatlapját az 5. nője van neki azóta én meg azóta sem tudtam túllépni.

Most már kezdem azt érezni, hogy ez nem nornális.

Szeretnék végre én is boldog lenni de tudom ez akkor lehet ha sikerül lezárnom és továbblépnem a múlton.

Na de hogy?

2020. dec. 25. 13:29
 1/10 Noren1989 ***** válasza:
100%

Kezdésnek úgy, hogy nem nézegeted neten.

A mentàlis egészséged hogy àll?

Mennyire aprított fel ez, hogy évekig nézegetted a szakítàs utàn?

Az érdeklődőidet időközben észrevetted, lepattintottad?

2020. dec. 25. 13:36
 2/10 anonim ***** válasza:
40%

Ne szomorkodj. Nem jelent semmit, ha neki azóta már 5 nője volt. Vagyis de, maximum annyit jelent, hogy azokat se becsülte meg és nem lehet vele megmaradni. Gondolom még egy éretlen hülye gyerek, aki minél több nőt szeretne megkapni. Ne akarj egy ilyet az életedbe, inkább légy hálás, amiért nincs már közöd hozzá.

Elmesélem neked, az én évekkel ezelőtti "pasim" bár túlzás ezt mondani, engem az utcán se vállalt fel. Na nem azért mert olyan lennék, semmi gond nincs velem, én is csinos és rendes vagyok. Mégis valami oknál fogva csak szórakozott és szándékosan belém taposott hosszú ideig. Én meg kis buta voltam, szerelmes belé azt gondoltam majd változik. Helyette teljesen tönkre tett lelkileg. Persze előtte és utánam is akikkel járt, azokat teljes mértékben felvállalta. Egyik sem jobb vagy rosszabb egy fokkal sem nálam, de neki valamiért ők vállalhatóak voltak. Én nem. Na most ezt dolgozd fel. Szerintem ezt nehezebb. Évek után is fáj még, ha bele gondolok, hogy nekem a kezemet se fogta meg az utcán, a mostani kislánykájával meg minden szart kiposztol közösen, pedig még azt néztem hogy hasonlítunk is egymásra a lánnyal.

Szóval örülj, hogy nem az életed része valaki. Okkal nem az. Sokkal jobbat fogsz találni.

2020. dec. 25. 13:37
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az h nem nezegeted az oldalat, se a rwgi kepeket se semmit kb.

nyitsz masok fele, es eslyt is adsz olyanoknak akik megerdmelik

Szexelsz amikor odakerulsz, fontos!!

Par honap meg okes, de even tuli dolog mar sajnos nem az plane h ennyire foglalkozol meg vele

2020. dec. 25. 13:39
 4/10 A kérdező kommentje:

Az kimaradt, hogy nekem ő volt az első mindenhogy.

Én nagyon sokáig vártam mert hittem abban, hogy csak szerelemből leszek valakivel ezért elég későn is vesztettem el már 18 voltam.

De ilyet még senki iránt nem éreztem. Bár már nincsen bennem semmilyen érzés igazából már örülök annak, hogy boldog legalább. De valamiért én azóta se tudtam senki iránt érezni szerelmet. Persze voltak olyanok akik akartak ha mást nem is de szexelni viszont az nem én vagyok. Nekem fontos, hogy akivel úgy együtt vagyok azt szeressem mert máshogy nem megy.

2020. dec. 25. 13:57
 5/10 anonim ***** válasza:
46%

2-es, te bolond vagy.

És nem szerelmet éreztél, csupán vonzódást.

2020. dec. 25. 14:08
 6/10 anonim ***** válasza:

Ismerkedj,baratkozz.

Ne nezd az exed oldalait soha tobbet. O se nez teged.

2020. dec. 25. 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mit akarsz, másik nővel van, tudatosítsd, hogy felesleges rá pazarolnod az életed. Keress olyat, aki értékel. Én 20 évesen vesztettem el vele, sosem volt más, vagy 20 évig voltunk egy pár, gyerekeink is vannak. Na ezen nehéz túllépni. De túl leszek, mert hoztam egy döntést, és ha utána még hátra tekintgetek, nem tudok előre menni és belekergülök. Előtted még ott az élet, vállald a felelősséget magadért, ne kifogást keress, hanem B tervet. És nem kell máris szerelmesnek lenned másba, előbb találd meg az örömöd és a hasznosságod, tekints magadra értékként. Akkor lesz majd valaki, aki értékel. Akár még a bőség zavara is előállhat - tapasztalat :)
2020. dec. 25. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
34%
ha szexelünk én megígérem h szeretni foglak :)
2020. dec. 25. 14:47
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek! :)

Kedves utolsó, engem szex nélkül is kell szeretni! :)

Kellemes Ünnepeket mindenkinek!

2020. dec. 25. 15:30
 10/10 anonim ***** válasza:
Szex nélkül nem kapcsolat a kapcsolat, es kapcsolaton kivul ugy szeretni valakit baromsag. Amugy csak trollkodtam nyugi, sajnalim ami veled törtent velem is megesett elsom utan sajnos bitang rossz. Drukkolok a felépülesben.
2020. dec. 25. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!