Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá magam, hogy lenyeljem a spermám? Nagyon akarom, de mikor elmegyek, már nincs kedvem hozzá.
Én lány vagyok. Mindig lenyelem ha orálisan kényeztetem a barátom. Ha egészségesen és nem nagyon fűszeresen étkezik a pasi jó íze is lehet. Engem nem zavar hogy lenyelem.:)
20/L
Atya úr isten léteznek ilyen emberek???
Nagyon gáz!
Ez olyan mintha én magamat akarnám kinyalni!!
bocsika
ki az a pasi aki lenyeli a saját ge_ijét??o.O
én entmudnám lenyelni.a szagát is rühellem nemhogy az ize mien lehet.(de ez az én véleményem)
u.i.:és amugy emg mérakarjátok a saját ge_itek lenyelni??elnemtudom képzelni.talán homokosság vagymi?
ez olyan mint egy csomó más undorító dolog: ha megerőlteted magad, meg tudod tenni
pl. nem bírnál lenyelni egy kanál vaníliapudingot se mondjuk mustárral keverve, de ha megerőlteted magad, lecsúszik, max. rosszul leszel tőle
így van a g3cinyelőkkel is, csak őket a kíváncsiság hajtja... lehet, hogy ebből a szempontból nem komplettek, de ha nem kattannak rá, akkor csak félig idióták
szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!