Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gáz, ha 5/10-es, totál átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz, ha 5/10-es, totál átlagos, hétköznapi külsőm van, de csak olyan lányt tudnék elképzelni barátnőnek, aki egyértelműen szép? Tehát mondjuk 10-ből legalább 9 férfi azt mondaná rá, hogy "Ezzel a lánnyal én is szívesen járnék." ?

Figyelt kérdés
2020. dec. 23. 14:25
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
75%

Kérdező, az összes általad linkelt fotón mindegyik lány nagyon durván filterezve van, nem hiszem el, hogy ennyi számítástechnikai érzéked nincs, hogy ránézel a képre és rögtön látod...

Szóval ezek a "gyönyörűszép" lányok, a valóságban valszeg nem is így néznek ki. A sminkről meg még nem is szóltam, ha azt is levakarnák magukról, nem tudom, mi maradna alatta.

Ne a neten lógj, mert az nem a valóság...

2020. dec. 23. 19:38
 22/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, te életed, te tudod mit akarsz és mit vagy hajlandó bevállalni.
2020. dec. 23. 20:13
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Aha. És volt már barátnőd?

Mert cuki, ahogy arról győzködsz minket, hogy vannak szép lányok, akiknek az átlagos pasik tetszenek, de ha nem lenne gondod a baratnőtalálással, akkor nem tetted volna fel a kérdést...

Szóval hány éves vagy és hány barátnőd is volt eddig?

2020. dec. 23. 21:04
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kerdezo a ronda noknek sem kell, ezert menekul a "nekem csak szep no megfelelo"-hulyesegbe.
2020. dec. 23. 21:54
 25/26 anonim ***** válasza:
72%

Rosszlányokon bármikor kaphatsz ilyen kaliberű nőket - annyira nem is drága, egy átlagfizu mellett kéthavonta egyszer ki lehet skálázni.

De hogy átlag józsiként ilyen barátnőd nem lesz soha, az hótziher.

Gyúrd ki magad, vagy feküdj rá erősen a pénzkeresésre, és majd akkor esetleg.

2020. dec. 23. 22:17
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Ébredj fel...
2020. dec. 26. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!