Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy szexpartnerre is ugyanúgy kell fordítani időt mint egy barátnőre?
Szerintem nem, én ezért is nem támogatom a szexpartneresdit. Tudom, hogy nekem ez nem felel meg. Én nőként nem értem azokat a nőket, akik belemennek egy szexkapcsolatba és nem tudják felfogni, hogy amit vállaltak, az ezzel jár. Tehát a hölgy magára haragudjon, kereshetett volna normális kapcsolatot is. Persze ez arra az esetre igaz, ha az elején letisztáztátok és egyetértettetek, hogy ez csak szexkapcsolat.
De adok neked egy tippet. Beszélj a partnereddel és emlékeztesd rá, hogy ez nem egy rendes kapcsolat. Kérdezd meg, hogy ő többet érez-e, mert a viselkedése erre enged következtetni. Amennyiben igen és te nem akarsz tőle többet, akkor legyél úriember és szakítsd meg a kapcsolatot, ne szenvedjen. Szerintem ha többet érez jobb ennek elé menni és lezárni, kíméletesebb hosszútávon, mint hisztizni és reménykedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!