Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szimbólumokkal írnád le a női és férfi lelkivilágot?
Én ezekkel:
Férfiak:
Autók, akciófilm, foci, szerszámos láda, Playboy magazin, számítógép PlayStation, tudomány, sötét színek, jó ételek, sör, kondizás
Nők:
HelloKitty, szivárvány, fodrászat, virágok, Cosmopolitan, vattacukor, Sex és New York, rózsaszín, cipők, pszichológia, fogyókúra
Illetve, melyik jobb szerinted?
A nők és férfiak azért különböznek, mert a társadalom különbözőnek tekinti őket.
Ha nem léteznének nemek, csak minden ember más színű csíkkal születne a fején, mondjuk Zöld VAGY Piros.
Akkor az alapján lennének a ZÖLDEK, akik erősek, nem sírnak, nem érzelgősek stb.
És lennének a pirosak, akik szépek, gyöngébbek, sírhatnak, mert érzelgősek, barbiznak stb.
Lenne olyan piros, aki nem barbizik, de mégis rá lenne erőltetve, mert a társadalom azt diktálná, hogy "A pirosak nem játszanak dínókkal és autókkal, azok bizony barbiznak és babáznak!"
És mindenki a saját csoportjának identitásához akarna húzni kicsit. A csoport identitás határozná meg a tagok identitását és minden tag hasonlítani akarna a csoportra. A csoport identitás viszont az alapján élne a köztudatban, hogy a tagok milyenek.
Így létezik ez FÉRFInél és NŐnél is.
Nincs nagy különbség a két nem között. Csak az, hogy teljesen máshogyan neveli a társadalom a két nemet. Az egyiket nőként, a másikat férfiként.
Amivel nincs nagy baj, csak az, hogy EMBERKÉNT kéne. Úgy néz egymásra a két csoport, mintha az egyik a vénuszról a másik meg a marsról jött volna... De ez baromság. a Földről jöttünk.
A jellemzesed alapjan en ferfi vagyok (playboy es sor kivetelevel) 😂😂😂
23/L
Hát, nőként ezek engem taszítanak (a virág kivételével).
Ellenben a férfi jellemzésben több dolgok is találtam, ami jellemezhet engem is: sötét színek, tudomány, akciófilmek, jó kaják, foci és egyéb sportok, illetve részben a PLayStation és az autók is.
Ezek alapján inkább vagyok férfi.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!