Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy alacsony nő siralma. Nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy alacsony nő siralma. Nők, férfiak véleménye érdekel a témáról. Szerinted igazam van vagy igazam van?

Figyelt kérdés

Egy alacsony, húszas nő tollából

Mikor általános sulis voltam, nagyon zavart, hogy alacsony lány vagyok. Volt egy gyerekkori plátói szerelmem, egy barátnőm bátyja. Megmondtam neki, hogy tetszik, persze elutasított. Kérdeztem tőle, miért azt hozta fel, mert pici vagyok hozzá. Énbezt úgy fordítom, korilag is, magasságilag is kis pisis voltam hozzá képest. :D

Gimibe kerülve elkezdtek igazán érdekelni a fiúk, elkezdtek olyan batátnőim lenni, akiknek van pasija. És továbbra is zavart a magasságom, hogy a legalacsonyabb lány vagyok minden társaságban. Persze RENGETEG vigasztalást kaptam családba, barátoktól, még itt gyakorin is. Ilyeneket mondtak, hogy a fiúk IMÁDJÁK a kis pici lányokat, mert cukik. Azt is mondták, hogy szerencsés vagyok, mert alacsony lánykénz nagy magasságkülönbség lesz köztünk a barátommal, és az milyen cuki, és az nagyon jó érzés, és az a magas lányoknak nem adatik meg. Vigasztaltak, hogy ne irigyeljem a magas lányokat, nekik sokszor alacsonyabb pasijuk van, ami meg kellemetlen. De én megelégedtem volna egy átlagos magassággal, nem akartam magas lenni, de atlag alatti maradtam. Viszont nagyon szépnek találtam mindig is a magas nőket, mert formás a lábuk, elegánsak, tiszteletet parancsolóak. Már kezdtem unni a cuki jelzőt.

Már rég elballagtam gimiből, felnőtt nő vagyok. Kibékültem a magasságommal, kibékültem a cukisággal is. De félrevezetőnek érzem a gimiben kapott vigaszokat, amik miatt néha mérges vagyok. Gyakorlatilag hazug vigasz volt. Dehogyogy vagyok előnyben amiatt, hogy pici vagyok. Dehogy IMÁDJÁK a férfiak az alacsony nőket. Csak és kizárólag az alacsony férfiak örülnek annak, ha egy nő pici. Csak és kizárólag az alacsony pasik. A magas pasiknál hátrány a magasságom. Negatív dolog, amivel kibékülnek, ha belsőre megfogom őket. De soha, soha, soha nem előny az alacsonyság. Se az ismerkedésben, se a hétköznapi életben. Mostanában inkább azt unom, hogy alacsony nőként én vagyok az, akinek kizárásos alapon a pici pasik jutnak. Egyetlen egyszer volt magas, vagyis "magas" pasim, 180 volt. De amúgy mindig alacsony, így hát abban is hazudtak, hogy nekem majd mindig nagy magasságkülönbség lesz a kapcsolatomban, és az milyen jó.

Az egyik legjobb barátnőm kereken 180. És szuper pasija van. Mivel is áltattak gimiben? Hogy majd "szegény" magas lányoknak alacsonyabb pasival kell összejönnie. Hát egy nagy lópikulát. A magas férfiak a magas nőket nézik meg, engem meg a törpikék pécéznek ki, mert én is Törpilla vagyok.

Még amikor építőmunkások előtt megyünk el, ők is a magas barátnőmet stírölik, nem engem. Még azok is, akik alacsonyabbak nála. Legutóbb is részeg palik a kocsma előtt azt kiabálták, de hosszú, de szép, engem meg észre se vettek.

Csak annyi, hogy hazudtak a nagy vígasztalók, itt, gyakorin is. Az alacsonyság hátrány mind a hétköznapi életben, mind az ismerkedésben is. Manapság is mondják nekem, alacsony nőként több pasiból választhatok. Kamu. Az alacsonyak utaznak rám, mert végre egy mini nő. A magas nők lehet, hogy kevesebb férfivel passzolnak össze, de azok legalább mind magasak. És ezt a cukiságfaktort is kiütném, mert lehet, hogy a pici nők cukik, de a magasak is. Pont az imént említett 180 magas barátnőm a cukiság iskolapéldája. A cukiság inkább kisugárzás, mint centiméteres magasság

2020. dec. 18. 19:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem nincs igazad kedves kérdező, szerintem kifejezetten cuki ha egy nő alacsony. De nem árt persze ha arányos egészséges testalkatod is van a magasságodhoz. Én 182 centi vagyok, exem 154 volt és sohasem zavart a magassága.
2020. dec. 18. 20:06
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Attól függ hány kg vagy. Alacsony lehetsz, kövér nem.
2020. dec. 18. 20:14
 13/27 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent az alacsony? 138 centit vagy 158-at? Nagyon nem mindegy.
2020. dec. 18. 20:21
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért tört ez ki belőled. Én 163 cm vagyok, nem tudom ez alacsony-e vagy átlagos, én voltam gimiben a 3. legkisebb. Sosem volt gondom a magasságommal párkeresésnél, pedig nem vagyok egy istennő típus, inkább amolyan szomszédlány...

Mennyire vagy alacsony, hogy ekkora baj lehet?

Testvérem 156 cm, és ráadásul nem egy könnyű természet, mégis pasijai van/voltak.

2020. dec. 18. 20:23
 15/27 anonim ***** válasza:
66%
*magas pasija(i)
2020. dec. 18. 20:23
 16/27 anonim ***** válasza:
59%
Nekem is magas párjaim voltak 158 cm-rel. De nyilván van, akinek nem én jövök be. Ha nagyon zavar, akkor magassarkút kell hordani, 8 cm-rel még lehet közlekedni és rögtön magasabb vagy. A férfiaknak nagyobb szívás...
2020. dec. 18. 20:55
 17/27 anonim ***** válasza:
17%
En 180+ vagyok, a baratnom 165. En alacsonynak tartom, plane ugy, hogy magassarkut sem hord. Mindig magasabb baratnoim voltak, nekem szokatlan.
2020. dec. 18. 20:55
 18/27 anonim ***** válasza:
55%
Alacsony nőnek miért nem jó egy alacsony pasi?
2020. dec. 18. 20:56
 19/27 anonim ***** válasza:
70%

"ehogyogy vagyok előnyben amiatt, hogy pici vagyok. Dehogy IMÁDJÁK a férfiak az alacsony nőket"

Akkor rossz körökben mozogsz. Én körömben imádják a férfiak. Az exem 153 centi volt, és imádtam. Én 183 vagyok.

"mert én is Törpilla vagyok."

Az exem így hívtam sokszor.

"Csak annyi, hogy hazudtak a nagy vígasztalók, itt, gyakorin is."

Biztos, hogy sokan hazudtak, mert meg akartak téged kapni. Tudom, hogy a tapasztalatod NAGYON hihető abban, hogy rossz picinek lenni. De az én tapasztalatom a te tapasztalatodnak az ellenkezője.

"Még amikor építőmunkások előtt megyünk el, ők is a magas barátnőmet stírölik, nem engem."

Valószínű, hogy sokaknak nem jön be a piciség, kislányossággal, olykor elnyomhatósággal is azonosítják. De te ezt a részletét a valóságnak teljesen felnagyítod, mintha a piciket senki se akarná.

"mert lehet, hogy a pici nők cukik, de a magasak is"

Ha két ugyanolyan nőt elképzelek, és az egyik pici, akkor biztos hogy a pici sokkal nagyobb cukiságfaktorral rendelkezik. Az exemről tudom, hogy két másik fiú is ráhajtott. Az egyik pszichológus, akivel beszéltem. Ő beszélt arról, hogy mindhármunknak az "animája", az ideális nője a pici, édes lányok formájában jelenik meg. Az exem pedig simán válogathat magának a fiúk közül, bár nem teszi, mert nagyon nagy érzelmi igényei vannak, ami nem jön csak úgy a semmiből.

"A cukiság inkább kisugárzás, mint centiméteres magasság"

Persze hogy igaz. De ha cuki vagy, és alacsonyként vagy az, akkor sokkal cukibb tudsz lenni.

",hogy ha az alacsonyság tömzsiséggel,ne adj isten elhízással párosul,akkor kis felesleggel is nagyon sokat romolhat az arány."

Kérdező, gondolkodtál már azon, hogy más dolgokkal van a probléma, nem feltétlen az alacsonyságoddal?

2020. dec. 18. 21:43
 20/27 anonim ***** válasza:
74%

Biztos, hogy nem a magasságod a probléma.

Miből gondolod, hogy csak és kizárólag azért nem kellesz senkinek mert alacsony vagy?

Az a helyzet, hogy az általad hazugnak titulált vigaszok igazak. Egytől egyig, a férfiak szeretik az alacsony lányokat. Szóval itt más lesz a gond.

2020. dec. 18. 22:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!