Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg minden ember a szerelmét választaná 1 milliárd
forint helyett?
Figyelt kérdés
Elsőként úgy kellett volna feltenni a kérdést, hogy "1 milliárd forintért elhagynád-e a szerelmedet?". De erre a romantikus kommentelők gondolkodás nélkül azt mondták volna, hogy nem. Ezzel pedig azt a látszatot keltik, mintha a világban a legerősebb dolog nem is a pénz lenne, hanem a szerelem. Ez azonban nincs így, mert a pénz mozgat mindent.
Szóval akkor: tényleg minden romantikus ember a szerelmet választaná 1 milliárd forint helyett?
Nem voltam még szerelmes, szóval igen:D de ha fixen hűséges, igazi szerelmet kapok, akkor talán nem
2020. dec. 16. 19:07
3/20 anonim válasza:
A szerelmet lehetséges megtalálni, de 1 milliárd Ft-nak a tized részét se fogjuk sohase látni élőben, ezért a pénzt választanám, de ezt szingliként mondom. Meglátásom szerint a legtöbb kapcsolatban élő ember is a pénzt választaná, hiszen a szerelem kialakulására rengeteg esély van és rengeteg lehetőségünk, de az 1 milliárd Ft felkínálása egyszeri alkalom.
2020. dec. 16. 19:10
4/20 anonim válasza:
Nem választaná minden ember. Ha úgy kéne választanom, hogy nincs párom, csak színtisztán pénz vagy szerelem, akkor biztosan a pénzt választanám. Viszont, a párom és 1 milliárd ft között kéne választanom, a felajánló kitörölheti a fenekét a pénzével, nem fog érdekelni, mert egy ilyen társat, ilyen szerelmet nem találok minden utcasarkon, és megvenni sem lenne esélyem.
2020. dec. 16. 19:16
5/20 anonim válasza:
Pénzt. szerelem úgyis elmúlik.
2020. dec. 16. 19:31
6/20 anonim válasza:
Az eredeti kérdés hogy is volt? Szakítanék-e a szerelmemmel 1 milliárd forintért? Persze. Aztán újra összejönnénk. Problem solved.
2020. dec. 16. 19:47
7/20 anonim válasza:
Jó dolog az 1 milliárd ft, de nekem a prioritásaim sosem a pénz körül forogtak. Nem vágyom átlagon felüli luxuséletre annyira, hogy ezért lemondjak a családomról. Persze, ha szingli lennék vagy valami kis tingli-tangli kapcsolatocskában, akkor gondolkodás nélkül a pénzt választanám, de így, hogy tudnám, miről maradok le, így nekem fontosabb a család és a szerelem. Már meglévő szerelmet nem adnék fel semennyi pénzért sem.
2020. dec. 16. 20:02
8/20 anonim válasza:
#5 aki leszavazott, annak majd jusson eszébe a válasz, mikor a párja elhagyja.
Nem az a kérdés, hogy meg fog e történni, hanem az, hogy mikor.
2020. dec. 16. 21:20
9/20 anonim válasza:
Mindenem megvan ahhoz, hogy egy nélkülözésmentes életet építsek fel, különösen együtt a párommal. Ha ügyesen dolgozom (dolgozunk), akkor jó anyagi színvonalon élhetünk majd, a majdani gyerekeinket is megfelelően tudjuk támogatni. Már ez alapján is egyértelmű a döntésem, viszont még azt is hozzávehetem, hogy nagyon nehezen szakadok el dolgoktól, szóval számomra kis túlzással nehezebb feladatnak tűnne szakítani, és később mást találni, mint megkeresni 1 milliárd forintot.
Szóval számomra nagyobb érték a szerelem, mint a plusz pénz.
2020. dec. 16. 21:25
10/20 anonim válasza:
Nem minden ember, de én inkább az igaz szerelmet választanám, mint a pénzt. A szerető társat találni nehezebb, mint egy tisztességes állást, amiből meg lehet élni, milliomos meg úgysem akartam lenni sosem. Minek? Attól nem leszek boldog, hogy van valamim, ám nincs kivel megosztani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!