Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a nőgyógyászom úgy fogad a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nőgyógyászom úgy fogad a rendelésen hogy szia tündérem, az jelent valamit?

Figyelt kérdés

Miből láthatom még, hogy bejövök neki?

Nem tudom eldönteni hogy flörtöl velem, vagy sem...

2020. dec. 15. 23:05
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
98%
Azt jelenti, hogy válts orvost. Ezt a stílust egy orvos nem engedheti meg magának.
2020. dec. 16. 00:22
 12/45 anonim ***** válasza:
18%
Miért a kérdező a hibás??? 🤣🤣🤣 Nos, olvassátok el a kérdését. Nem fűzök több kommentárt. Jó éjt! 😊
2020. dec. 16. 00:33
 13/45 anonim ***** válasza:
77%

Vidd magaddal a papát, és majd ő észreveszi, amit te nem.

Járok egy fogászatba, ahol a váró közös egy nőgyógyászati rendelővel, majdnem mindenki párban jön oda.

2020. dec. 16. 01:08
 14/45 anonim ***** válasza:
92%

2-esnek erősen faxhiánya van, azért ilyen fruszrált.

Kérdésre a válasz, lehet bejössz a dokinak. De az is lehet, hogy mindenkivel ilyen stílusban nyomja.

2020. dec. 16. 04:21
 15/45 anonim ***** válasza:
94%
Engem akkor nevezett így doki, ha lenézett valami (szerinte hülyeségnek tűnő) kérdésem miatt. Az orvost minősíti, nem téged.
2020. dec. 16. 06:35
 16/45 anonim ***** válasza:
79%
Ez lenézés. Ugy kezel mint egy véletlen felcsinálz tinit. Ha egyaltalan terhes vagy valojaban.
2020. dec. 16. 07:05
 17/45 anonim ***** válasza:
36%
Kapna egy nagy t×nrúgást. Egy nő nem közösségi k*a!
2020. dec. 16. 07:44
 18/45 anonim ***** válasza:
93%
Szerintem te érzed rajta a legjobban, hogy milyen szándékkal tette, máskor hogy viselkedett, lenéző volt-e vagy flörtölni próbált, vagy csak elfelejtette a nevedet, ilyen a stílusa.. Vidd el a párod, vagy válts orvost, ha úgy érzed erre szükséged van. Az én dokim amúgy rendszeresen hív engem (és mást is, több ismerősöm jár hozzá), Szívemnek, Aranyomnak, de ő egy nyugdíj előtti kedves kis bácsi, engem nem zavar, mindenben nagyon korrekt és megbízható.
2020. dec. 16. 08:36
 19/45 anonim ***** válasza:
100%

Igen, jelent.

Hogy az orvosi diploma nem garantál semmilyen kultúrális szintet, és nem lesz tőle valaki úrimber.

2020. dec. 16. 08:56
 20/45 anonim ***** válasza:
100%
Orvosi kamara is minek van...
2020. dec. 16. 12:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!