Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudom túltenni magam egy olyan emberen, aki iránt nem szabadna ilyeneket éreznem?
Lényegében a problémám a férjem fivéréről lenne szó. Egyszerűen roppantmód idegesít, hogy nem tudom milyen okokból kifolyólag nem tudok átlendülni rajta.
A sztori annyi lenne, hogy kb.2 éve elég furán érzem magam a társaságában és láthatóan zavarban is vagyok, illetve kényszeresen úgy érzem hogy nekem jobb passzban kell feltűnnöm előtte.
Egyébként nem is nagyon beszélgetünk, teljesen 0 köztünk a sógor-sógornő viszony, szóval jóban egyáltalán nem vagyunk! Rám se néz, kerüli a tekintetem, társaságban főleg, de amúgy ha kettesben vagyunk akkor van hogy kérdezget.
Szóval tényleg 0.
Ennek ellenére a belső énem kitalálta, hogy pont a sógoromat pécézi ki. Pont azt az embert, akit igazából nem is kedvelek. Sőt. Régebben utáltam is. Ő is engem.
Aztán meg amikor találkozik a család, én ránézek, valamikor tökjól néz ki, valamikor meg nem. De általában jól néz ki, és akkor akaratlanul utána ez van a fejemben!
De én ezt nem akarom egyáltalán és nagyon zavaró, hiszen ő a legnagyobb tabu a világon.
Mit tehetek?
Én ezt elég szomorúan konstatálom, ugyanis én nem akarok vonzódni hozzá. Mégsem tudok ennek parancsolni.
Egyébként hamarabb úsznék felfelé a Niagarán vagy evezném körbe a Csendes-óceánt gumicsónakkal, mint bármi is történjen vele.
Nagyon lehetetlen dolognak tartom, szóval muszáj leszek ebbe ezekszerint beletörődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!