Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor érik el a lányok azt a kort, amikor már nem egy helyes pasi kell nekik, hanem egy okos megbízható, aki meg tud élni?
Figyelt kérdés
2008. nov. 30. 23:22
11/14 anonim válasza:
Teljesen változó, hogy mikor jut el valaki oda, hogy ha meglát egy jó pasit, ne a kinézetétől legyen "fülig szerelmes", holott még nem is beszéltek soha. Nekem vannak 25 éves lányismerőseim, akik még mindig itt tartanak :( Szerintem átlag 19-20 éves korra. Mondjuk utána sem kimondottan a csúnya pasikat keresik, csak egy kis ész mondjuk többet nyom a latban, mint egy jó nagy bicepsz :)
12/14 anonim válasza:
Én most 17 vagyok, és már nagyrészt elértem, csak ritkán érzem azt, hogy korai még ez a komolykodás, meg feltör egy kis szabadságvágyam (amit a barátom miatt nem tudok teljesen kiengedni...) és szerintem ha majd ez is elmúlik, akkor felnőttem. (szerintem kb egybe fog esni a 18cal, szal ez nem is hülyeség, hogy onnantól nagykorú az ember...:P) Legalábbis nálam ez van.
14/14 anonim válasza:
28 éves vagyok. Sajnos én elég későn / 24 évesen / 5éves együttélés után jöttem rá, hogy nem minden a jóképű pasi. Az én exem az mellett, hogy jóképű volt, nem sok mindent tudott felmutatni. Jóformán én tartottam el, Ő bulizott, amíg én dolgoztam, a legdrágább cigit szívta és rengeteg lány barátja volt, Ő így nevezte akkor őket, ma már tudom, hogy mennyiszer megcsalt.
Ezek után olyan pasit kerestem, aki megbízható, rendesen eljár dolgozni, családcentrikus és SZERET! Megtaláltam! Lehet, hogy nem olyan jóképű, nem tudom, mert nekem Ő a legszebb a világon! IMÁDOM...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!