Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet észrevenni, ha tetszik valaki egy tanárnak (F)?
A tanàrnak akkor is vége ha a kis hülye picsa elterjeszti a suliban hogy kikezdett vele a tanàr. Még akkor is ha egyetemista.
Láttam ilyet az egyetemen. Szegényt kirúgtàk, vagyis nem hosszabbítottàk meg a szerződését és az asszony is elvált, pedig semmit nem csinàlt.
Befejeznéd utolsó légyszíves???
Semmit nem léptem, nem terjesztek el semmit, és nem is fogok lépni semmit.
Csak feltettem egy kérdést. De örülök hogy a kérdésem alatt éled ki a frusztrációd.
Ha most még nem is tervezed, akkor is kanyarodhatnak rossz felé a dolgok. A kollégái megutálhatják a tanárt.
Ne akarj neki rosszat, hagyd békén (amíg ott tanulsz). Utána meg... ahogy gondolod.
Ha normális a tanár onnan, hogy ballagás után megkeres.
Ha nem normális, mint ismerősöm anyja, akkor a szakkörére jársz, flörtöltök bent és átmész hozzá szexelni hétvégén tanév közben..
Tényleg nem értitek, hogy egyetemista a kérdező?
Nincs annak semmi szabályozása, de oktatóként mondom, hogy aktív hallgatóval eszembe se jut ilyesmi.
Elképesztően pletykásak a fiatalok, ő elmegy pár év múlva, én még maradok a cinkes megjegyzésekkel, még a felfújt sztorikkal.
Volt akivel végzés után összejöttem, az komolyan indult, de csak 12 évig tartott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!