Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pesti lányok, titeket is gyakran megállítanak külföldi pasik az utcán?
Engem egy időben négerek szólítottak le, gondolom, mert nagy a mellem és seggem és ráadásként kövér is voltam. Nem vagyok rasszista, de iszonyatosan utáltam, mert ahogy írták nehéz volt őket lerázni, nem értették a nemet, random néger megragadta az utcán a karom és hogy mi a számom, stb.
Ja és nem szeretem a néger férfiak küllemét, ez van. Tehát nekem ez nagyon megterhelő volt, akármennyire "jól hangzik". A néger nők ezerszer szebbek tudnak lenni, bezzeg azok nem szólítottak le. :D
Ja nekem se jönnek be, bár szerencsére engem nem szoktak betalálni, nem vagyok az a Nicki Minaj fajta :D
Egyszer megszólított egy külföldi pasi. Azt mondta Where is the KFC?. Az asszony meg a két gyerek ott pislogott mögötte 😄
Nem tudom mi ez a mánia, hogy külföldi pasik tömegei csámborognak Budapest utcáin, csajokra vadászva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!