Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak csipkelődött, vagy egyszerűen nem vagyok az esete?
Mindig szoktuk egymást csesztetni ezzel-azzal, de az utóbbi kicsit rosszul esett. Azt mondta hogy kicsi a mellem, és rám férne vagy 10 kg. (54 kg vagyok és 170 cm, a mellem meg 70B)
Érdeklődő, és láthatóan tetszem neki, de azért kicsit az ilyen oda mondásokon elgondolkodom.
Még csak ismerkedünk, de azt tudom, hogy egyik barátnője sem volt egy szépség, sőt, közel sem volt hozzá. Én meg az átlagnál sokkal jobban nézek ki.- Légyszi ne az utolsó mondatot ragadjátok ki, és ne nevezzetek beképzeltnek, mert egyáltalán nem vagyok az, csak reálisan probálom látni a helyzetet.
Nálatok is van ilyen? Mire véljem a hasonló megnyilvánulásokat?
nekem sem tetszik ez, de nem azt látom és érzem rajta hogy ne tetszenék neki. tudom hogy borzasztóan naívan hangzik ez az egész, de nem akarok csupán ez miatt kosarat adni.
Tegyük fel hogy a husi az ideálja (bár Ő férfi létére elég sovány, úgy hogy nem tudom :)) ) attól még most bejöhet neki egy magasabb és vékonyabb lány.. Lehet ez a dolog más embereknél szent, de nekem semmit sem jelent, ha pont nem az "ideálommal" randizok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!