Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én is szeretem. Azért, mert egyedi a stílusa.
És a divattal ellentétben ő megmaradt fehér bőrű, vörös hajúnak. Neki van stílusa.
Egyébként megvolt a célom azzal, hogy miért ezeket a képeket választottam...:-) Mondjuk a 3. igaz, ott már egy picivel idősebb de szerintem az első kettő még rendben van. Főleg a 2.
Na,mondjuk itt sztem nagyon szép: http://www.youtube.com/watch?v=I9G_HAjTkyU&feature=iv&annota..
Meg a Queer című daluknak a klippjépen is!
Ez jó ez a szám!Itt is szép.
Amúgy azt nem értem miért mondják, hogy nagyon gebe. Szerintem pont normális a testalkata/súlya. Attól, hogy nincs melle még nem gebe. Bár szerintem ez véknyít rajta valamennyit,hogy kis mellű.
Meg nekem amúgy is nagyon tetszenek a fehér bőrűek. Én Nicole Kidmant( [link] ) is bírom,de őt is fiatalon,meg Rose McGowent,neki is gyönyörű fehér bőre van. Csak mostanság nem ez a divat,hanem a szoli... de persze azzal sincs semmi gond. Emberek vagyunk,különbözünk,más az ízlésünk.
23L
Nicole Kidmannak csak a fehér bőr áll jól.
Persze. Én nem ítélem el a szolisokat. Azt csinálnak amit akarnak. Van akinek ez tetszik van akinek más.
azért mondjuk rá hogy gebe, mert az. Ez nem ideális testalkat. Egyébként nem csúnya, de nem is olyan hejjdehajjde szép. Nicole Kidman szép. És azzal sincs baj, hogy fehér a bőre, meg vörös a haja. Egyszerűen nem jön be...
19L
Ha mondjuk nagyobb melle lenne, akkor szerintem a teste kicsit arányosabbnak nézne ki, teltebbnek. Tudom. De szerintem van ennél gebébb csaj is. :-) Nem kell félreérteni, mert én ugyanúgy szépnek látok egy ducibb lányt is vagy egy átlagosat :-):-D
Viszont szerintem nem anorex a lába se, se a karja, mint a legtöbb anorex modellnek.
:-)
Szép. Első látásra a balett tanáromat juttatta eszembe:)
N/17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!