Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudok szabadulni az erzestol?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok szabadulni az erzestol?

Figyelt kérdés
Sziasztok, 3 ève vagyunk együtt a barátnőmmel ebből 2.5eve együtt lakunk. Azonban soha nem gondoltam volna de megismertem egy lányt és szerelmes lettem. Az egész csak egy kis játéknak indult. Már nem beszélgetek és nem találkozom evvel a lánnyal. Próbálok szabadulni az erzestol de egyszerűen nem megy. Egy folytaban csak rá gondolok egész nap csak ő jar a fejemben. Nem vagyok mar önmagam. Tudom hogy nem vagyok jó ember , szr alak vagyok de nem tehetek arról amit érzek.

2020. dec. 1. 14:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Előfordul... És ilyenkor mindenki igyekszik a szőnyeg alá söpörni az érzéseit és a régi párjával maradni, de látod, neked sem sikerült. Itt az oldalon is annyi ilyen kérdés van, hogy mit tegyek, ha szerelmes lettem egy harmadikba, és a legtöbben természetesen azt akarják, hogy ne essen baja a kapcsolatnak. Ilyen csak akkor lehet, ha mégis sikerül elfelejteni a harmadik felet, de nem hiszem, hogy ez olyan gyakran előfordul. Különben ha vele maradsz, észreveszi, hogy valami nem oké, és onnantól neki sem jó.
2020. dec. 1. 15:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Vajon a szex kulcsszo mit keres itt?
2020. dec. 1. 15:16
 3/3 anonim ***** válasza:

3 ev az semmi. Fiatal is vagy. Ki mondta, hogy a mostani baratnoddel kell lakast venned, gyereket nemzened es tiz ev mulva elvalnod?

En megneznem, azzal a lannyal hova vezethet ez.

2020. dec. 1. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!