Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Léteznek olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan férfiak, akiknek az anyja sportos és kulturált? Eddig még ilyent nem nagyon láttam, illetve egy-kettő azért eszembejut, és ők általában boldog családban élnek és gyerekeik vannak, arany életük van.

Figyelt kérdés

Olyat láttam már akinek az anyja kulturált és rendes, de nem sportos (általában később kiderül hogy azért annyira nem rendesek), és olyat akinek abszolút nem kulturált és nem is sportos.

Milyen jó lehet egy olyan családba kelekerülni ahol az anyuka egy energikus, rendes nő. Aki jóban van az anyósával, ott az anyósa milyen életmódot folytat? Hogyan lehet kikerülni a problémás eseteket? Hogyan látszik elsőre ez?

2020. nov. 24. 08:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%
Na azért kéne anyád :) bár ha ráncos a bőre akkor mégse.
2020. nov. 24. 09:08
 12/19 A kérdező kommentje:
Persze hogy ráncos, de apámnak is, és így is szépek :)
2020. nov. 24. 09:31
 13/19 anonim ***** válasza:
25%
Akkor megtarthatja az oregasszonyt. :)
2020. nov. 24. 10:13
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Hát mit mondjak? Én anyuka vagyok (fiam van), sportos és kulturált. Bár hozzáteszem: nem aktívan sportolok, erre időm és igényem sincs. Tehát Nálad már elbuknék mint anyós :) :(

Más kérdés az,hogy energikus vagyok, ahogy akár egy mázsán felüli anyuka is lehet az.Nem tudom,hogy mi jelentősége van ennek a Te szemszögedből? Az ismerkedésnél ez kizáró tényező?Pl. megkérdezed az első randin,hogy "anyád sportol, eszik kolbászt, és mennyi az IQ-ja?"

Nem élek együtt a fiammal és a barátnőjével. Néha eszek kolbászt, bevallom. És néha fáradt vagyok, akkor persze kevesebb az energiám... Viszont az eszem és a szívem helyén van, sőt, nem szólok bele az életükbe. Egyelőre a fiam barátnője megelégszik velem így is...

2020. nov. 24. 10:17
 15/19 A kérdező kommentje:

Nem kizáró tényező, á, szó sincs versenyszerű sportról, óh ettől nagyon távol állnak akikről beszélek. Csak elgondolkodtam miért olyan ellenségesek velem azok a nők akik kb mindennap fogyasztják a kolbász-szalonna-tv-t, csúnyán beszélnek és kifejezett pletykafészkek, általában tanulatlanok, keveset dolgoznak, és kifejezetten nagyon rossz a kapcsolatuk a férjükkel.

És mennyivel egyszerűbb lenne az ő fiaikat ignorálni, és azokkal a családokkal kerülni kapcsolatba, ahol nem ezt az életmódot folytatják. De lehet hogy ott meg más problémák vannak.

2020. nov. 24. 11:01
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenki eszik néha kolbászt, szalonnát, de nem mindegy hogy heti 5-ször ez egy főétkezésnek felel e meg, ezen kívül ott figyel napi 3-4 óra tv-re meredés. És kb a tempo a vánszorgásnak felel meg, ezen kívül tényleg az van ezekben a családokban hogy anyuka egész nap csak blabla beszél apuka meg meg se hallja. És akkor folytatja a fiainak, mindenkinek, aztán szalonna, kolbász, tv, és ennyi.
2020. nov. 24. 11:05
 17/19 anonim ***** válasza:

nagyon leegyszerűsítőnek és idealisztikusnak érzem a kérdező nézetét.

nekem anyám kifejezetten sokat sportol ötven felett is és egyúttal egy kulturált ember, de ettől még nem egy örökmosoly álomcsaládot kell elképzelni valami jehovás kiadványból, réges rég egyedül él, saját útját járja.

ha elfogadó típus az anyós, akkor mindegy, hogy ki mennyire sportos.

ha nem elfogadó típus, akkor meg a sportos anyós is fog benned találni kifogásolnivalót. ha nem a sportosságot, akkor valami mást.

kulturáltnak tűnő anyós sem biztos, hogy kedvelni fog, legfeljebb kevésbé konfrontálódik nyíltan, inkább passzív-agresszívbe vágja magát, kifinomultabb módon fúr a hátad mögött, stb.

2020. nov. 24. 11:12
 18/19 A kérdező kommentje:
Aha értem. Az meg a másik hogy a fia személyiségével sem biztos hogy összefügg, mert gondolkodtam, van egy anyuka akivel nagyon jóban vagyok, de a fia a szöges ellentéte, egyszerűen megtiltotta pl hogy fussak, anyjával is veszekedett, ott is hagytam. Igazából az ideális az lenne ha a fiúval minden rendben van, anyukája pedig nem az a kifejezetten kezelhetetlen eset. De eddig még így egy csomagban kaptam őket, a nagyon oké fiút és a kezelhetetlen anyát. Talán csak szerencse kérdése.
2020. nov. 24. 11:45
 19/19 anonim ***** válasza:
Függetleníteni kell magatokat a szülőtől / mindkét részről/, és tisztes távolból igyekezni kell jó kapcsolatot tartani.
2020. nov. 24. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!