Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Össze jönnétek egy külföldivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Össze jönnétek egy külföldivel? /N

Figyelt kérdés
2020. nov. 21. 20:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen. Nem ezen fog múlni.
2020. nov. 21. 23:01
 12/18 anonim ***** válasza:

Igen, a jelenlegi párom is olasz és az Egyesült Királyságban élünk.

Neked kell tudnod, hogy számodra ez mennyire lenne nehezítő körülmény.

26/N

2020. nov. 21. 23:10
 13/18 anonim ***** válasza:
Igen. Van az egyetemen egy elképesztően szexi, kedves, humoros, okos német srác. Olyan, mint egy álom. Vele kérdés nélkül összejönnék (de nem hiszem, hogy lesz belőle valami, túl nyuszi vagyok).
2020. nov. 21. 23:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Csak ha tudna magyarul.
2020. nov. 21. 23:31
 15/18 anonim ***** válasza:
Why not
2020. nov. 22. 02:20
 16/18 anonim ***** válasza:

12es szerintem nagy könnyebbség, hogy más országban éltek, így egyikőtök családja sem lóg a nyakatokon.

A magyar exeknél is a közel lakó rokonokkal volt a legtöbb gond, külföldi párommal is ez a legnagyobb probléma a rokonság😂

Úgy tűnik én ilyen vagyok. Megdzoktam hogy a saját családom is 2-3 havonta láttam. Nincs igényem több rokonlátogatásra.

2020. nov. 22. 06:22
 17/18 anonim ***** válasza:
Volt már ilyen igen
2020. nov. 22. 08:33
 18/18 anonim ***** válasza:
63%

Csak külföldivel, mivel külföldön élek, nyilván nem a magyarokat keresem.

Arányaiban is olyan 80%-ban külföldi barátaim voltak, amíg Magyarországon éltem is.

2020. nov. 22. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!