Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha muszáj volna választani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha muszáj volna választani, melyik férfi testalkatot választanátok az alábbi kettő közül?

Figyelt kérdés

190 cm, 70 kg; sovány, sem izom, sem zsír nincsen rajta, csontjai majdnem kilátszanak.

Bal oldali kép:

[link]

190 cm, 110 kg; mackós alkat, kövérnek talán még nem mondható, de enyhén túlsúlyos. Izom és zsír is van rajta bőven. Erősebb csontozatú.

Bal oldali kép:

[link]

Tegyük fel, hogy a két férfi ugyanannyi idős.

A képek csak példák, hogy kb. hogyan kell elképzelni. Ne a konkrét képet értékeljétek!

2020. nov. 21. 10:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ő mackós:

[link]

2020. nov. 21. 11:20
 12/19 anonim ***** válasza:

Nekem is az volt a bajom a másodikkal, mint a nyolcasnak. Viszont ha ők lettek volna a második kategóriához linkelve, akkor nem az egyest választottam volna

[link]

2020. nov. 21. 11:22
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyik sem tetszik.
2020. nov. 21. 11:33
 14/19 A kérdező kommentje:

#11, 12

Köszönöm a linkeket. Én az alkatot, testarányokat nézve nagy különbséget nem látok, mégis az általatok linkelt

képen a férfiak jobban néznek ki. Talán fiatalabbak és picit izmosabbnak tűnnek, kevésbé löttyedtek.

Ezért írtam, hogy ne a konkrét képet értékeljétek, próbáljatok meg elvonatkoztatni és az alkatot (magasság, súly, arányok) nézni.

2020. nov. 21. 11:35
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindegy, melyik "mackós" pasit vesszük alapul a linkeltek közül, mindenképpen a vékonyabbat választanám, de eleve a sovány férfiak az eseteim, szóval részemről ebben nincs semmiféle megalkuvás (lehet, hogy pont ezért nem nekem szól a kérdés).
2020. nov. 21. 11:58
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kizárólag a vékony.
2020. nov. 21. 15:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a 2. típusú macis test a gyengém - de alapvetően, ha arcra tetszik a férfi, személyiségre bejön, és nem full anorexiás, túlgyúrt vagy elfolyó-szumóbirkózó testalkatú, a test másodlagos.

(privátra nem válaszolok, nem ismerkedni vagyok itt)

2020. nov. 21. 21:40
 18/19 anonim ***** válasza:
Bocs, de én csak az első képről a jobb oldalt, ha muszáj ebből választani. Az se az igazi, de a két valaszthatóból végképp egyik se. Talán abból is inkább a vékony. De ha csak ilyen testek maradnának a földön, akkor inkább maradnék egyedül.
2020. nov. 22. 01:05
 19/19 anonim ***** válasza:
A mackósabbat. Rosszul vagyok attól ha egy férfinak kint van minden csontja. A párom 188 cm, 85 kg. Pont jó. :)
2020. nov. 22. 02:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!