Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha muszáj volna választani, melyik férfi testalkatot választanátok az alábbi kettő közül?
190 cm, 70 kg; sovány, sem izom, sem zsír nincsen rajta, csontjai majdnem kilátszanak.
Bal oldali kép:
190 cm, 110 kg; mackós alkat, kövérnek talán még nem mondható, de enyhén túlsúlyos. Izom és zsír is van rajta bőven. Erősebb csontozatú.
Bal oldali kép:
Tegyük fel, hogy a két férfi ugyanannyi idős.
A képek csak példák, hogy kb. hogyan kell elképzelni. Ne a konkrét képet értékeljétek!
Nekem is az volt a bajom a másodikkal, mint a nyolcasnak. Viszont ha ők lettek volna a második kategóriához linkelve, akkor nem az egyest választottam volna
#11, 12
Köszönöm a linkeket. Én az alkatot, testarányokat nézve nagy különbséget nem látok, mégis az általatok linkelt
képen a férfiak jobban néznek ki. Talán fiatalabbak és picit izmosabbnak tűnnek, kevésbé löttyedtek.
Ezért írtam, hogy ne a konkrét képet értékeljétek, próbáljatok meg elvonatkoztatni és az alkatot (magasság, súly, arányok) nézni.
Nekem a 2. típusú macis test a gyengém - de alapvetően, ha arcra tetszik a férfi, személyiségre bejön, és nem full anorexiás, túlgyúrt vagy elfolyó-szumóbirkózó testalkatú, a test másodlagos.
(privátra nem válaszolok, nem ismerkedni vagyok itt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!