Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy higgyem el, hogy átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy higgyem el, hogy átlagos nőként is érdekelhetem?

Figyelt kérdés

Van egy férfi, aki tetszik. Ő sallangmentesen jóképű, az az igazi helyes szomszéd srác típus (nincs pávahaj, semmi csicsa, szakadt farmer, pózolás, ezer kiló izom, hanem normális, egyszerű öltözék, farmer, pulcsi, sima rövid haj, normál alkat). Barátnőim is helyesnek tartják. Én viszont csak egy tök átlagos (10-ből max. 5-6-os) lány vagyok. Néha olyan, mintha tetszenék neki, de én ezt nem akarom elhinni. Azért nem merek rákérdezni sem.

Szerintetek lehetséges, hogy tetszem neki, vagy esélytelen?

(Nem is gazdag!!!)

2020. nov. 20. 20:00
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
19: Körülbelül...
2020. nov. 20. 21:38
 22/28 Noren1989 ***** válasza:

Figyu, most 3lehetőséged van:

-mozdulsz valamerre vele

-kivàrsz

-fejlesztesz emberismeretet (évek munkàja, de megtérül)

Jól làtom, a másodikat vàlasztanàd?

2020. nov. 20. 21:44
 23/28 A kérdező kommentje:
22: Igen, adok én is jeleket, de letámadni nem fogom.
2020. nov. 20. 21:44
 24/28 Noren1989 ***** válasza:
Akkor egy szolid tea-meghívàs?
2020. nov. 20. 21:47
 25/28 anonim ***** válasza:
0%

#20!

Ha te átlagos vagy, a szüleid pedig nem, akkor... beszélj nagyobb tisztelettel a postással!

Vagy mégis átlagosak a szüleid, hiszen az ő tulajdonságaikat örökölted.

Azért mondják átlagosnak, mert az átlag, a többség ilyen.

2020. nov. 20. 21:56
 26/28 anonim ***** válasza:
43%
Most minden választ töröltetsz, amiben kimondjuk, hogy te is tucatnő vagy és alfára vadászol? Ha fáj, ha nem, ez az igazság.
2020. nov. 20. 23:13
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Hú, ez teljesen olyan, mintha én írtam volna. Annyi, hogy én halmozottan hátrányos helyzetben vagyok, mert az enyém még pár évvel fiatalabb is nálam (én vagyok a nő),+ elég gazdag is(hozzám képest mindenképpen.) Ebből kifolyólag sajnos nem tudok neked segíteni, mert én ráadásul tök vak vagyok a "jelekhez", ha érdekel az illető. Pont mint te, azt gondolom, hogy csak beszélem magamnak, a saját vágyaimat vetítem ki rá. Én akkor se venném észre, ha már mindenki számára egyértelmű. Tudsz esetleg olyan jelet írni, amiből te egyértelműen azt gondoltad, hogy tetszel neki, nem csak te túlzod el a jelentőségét?
2020. nov. 20. 23:15
 28/28 anonim ***** válasza:
Nekem is van egy ilyen kollégám. Mondjuk nekem nem jön be de a többség szerint helyes. Szóval ő kb mindenkivel flörtöl aki nő nemű, mindenkire szélesen mosolyog, az a típus aki a legyet is ropteben megdugna. Én a helyedben nem alltatnam magam azzal hogy komolyat akar.
2020. nov. 21. 07:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!