Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Egy pasin hol legyen szőr és hol ne?
Figyelt kérdés
2010. aug. 10. 21:23
1/20 anonim válasza:
A nyelvén, és a szemgolyóján semmiféle képpen sem.
2/20 anonim válasza:
A lábán legyen, a mellkasán ne legyen, a péniszén kevés, a többi mindegy.
L19
5/20 anonim válasza:
Szerintem hónalj,hát ne! Mellkason,fenéken max csak kevés. Intim tájék vagy semmi, vagy nagyon rövid.
23L
7/20 anonim válasza:
Karján, lábán, mellkasán legyen. Hónalj ahogy neki kényelmes, de talán jobb, ha leszedi. Intim tájékon a rövidebbre vágottat szeretem, nem tetszik a tök csupasz. Idétlen, ha a lába meg a mellkasa tiszta szőr, ott meg van egy nagy csupasz folt:D
Mondjuk ha neki úgy jobb, akkor azért nem zavar:)
A hátán ne legyen:S
8/20 anonim válasza:
A hátán, a mellkasán és a hónalján ne legyen szőr...fujj a szőrös hát az egyenesen undorító számomra. A lábon legyen, férfias, intim tájékon egy nagyon minimális, a fenekén sem kell dzsungel, nem vagyok Jane, akkor a karján is lehet, bár az annyira nem lényeg szerintem, hogy milyen, teljesen úgysem csupasz.
9/20 anonim válasza:
lehetöleg sehol!csak a fején haj:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!