Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent amit a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent amit a párom mondott?

Figyelt kérdés

Amikor a pasimat megkerdeztem hany nővel feküdt le eddig, mondott egy számot, de azt is, hogy "más volt többel is". Ergo, mást a szexen kívül (gondolom én) még ezen a számon felül is csinált...

Ezt nem tudom hogy értsem :D

Nem akarnám ezzel tovább faggatni, a nagy számot hallva azt is bánom h rákérdeztem, csak nem igazán áll össze kép.

Én egyből arra gondoltam, hogy lefeküdt x lánnyal, de azon felül még lesz*pták páran, vagy csókolózott mással. Mást nem igazán jelenthet ez sztem,bár azt se tudom elkepzelni, hogy ha van petting, miért nem mennek tovább :D a csók meg abszolút nem nagy dolog, abbol lehet az embernek több tíz is.

Mire gondolhatott, hogy "mást" csinált több emberrel is.

Normális válaszokat légyszi...

2020. nov. 18. 13:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű a szopásra gondolt. Én is megkérdeztem a barátomat, és azt mondta, szex az 5-6 lánnyal volt, de leszopni leszopták már többen is.
2020. nov. 18. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Szopás valóban. Egyébként meg tök mindegy, a férfiak sokkal nagyobb, a nők sokkal kisebb számot mondanak erre a kérdésre. Lényegtelen ezeken rugózni, nem a múltban kell élni.

Eszembe jutott a Puskás Peti-sztori múltkorról, mikor a csaj nagy kedvvel tudni akarta mennyi az annyi, aztán a kamu számra bőgés lett a válasz egy országos megszégyenítés után.

2020. nov. 18. 16:26
 13/13 anonim válasza:
Anál.?
2023. jan. 26. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!