Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a lány?
2010. aug. 10. 20:07
42/51 anonim válasza:
Hát azért van benned egy beütés. Minimum negyed részben szerintem cigány vagy :o
43/51 anonim válasza:
Aranyos.
És valószinüleg szép, bár ebből a képből nem tudom megállapitani :D
44/51 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszokat.! Ausztriába jártam középiskolába.3 éve vagyok megint Magyarországon.! Nincsen bennem negyed cigány sem:)! Amúgy sokan mondták már hogy nagy szám van.. Igaz. De bulizni csak ritkán járok el!
2010. aug. 11. 07:23
45/51 anonim válasza:
Igen, az. Szívesen megismerném, de ő úgysem akarja. :)
46/51 anonim válasza:
Szia szép vagy,de tényleg nincs vmi "beütésed",ha nem is cigány,akkor vmi más?Érdekes arcod van:)
47/51 anonim válasza:
Szerintem is biztos van egy-két vonó az ereidben, de ha nincs többségben, az nem gond. Persze, lehet, hogy nem cigány beütés ez, hanem valami balkáni vagy mediterrán, de ezekre kisebb az esély, főleg az utóbbira. Ez azonban nem baj, amíg csak "beütésről" van szó és nem arról, hogy full cigány vagy. Főleg mert én is pont ilyen vagyok. :D
48/51 A kérdező kommentje:
Hát mondom hogy nincsen:D De mind1, írj privit ha megakarsz ismerni kedves válaszoló aki msn-t kért.
2010. aug. 12. 13:01
49/51 anonim válasza:
20:24-es vagyok
Mi a fa*zért jó vicc????????? Nekem egyáltalán nem jössz be! nem járnék veled meg semmi nem értem ebbe mi a vicces? Elmagyarázod? jnem vagy ronda de nem vagy az esetem ennyi...
50/51 A kérdező kommentje:
Utolsó mi a vicces? Nem értelek, elmagyaráznád bővebben?
2010. aug. 12. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!