Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fitymaszűkületem van asszem, mert nem jök ki a makk, de nem szeretnék orvoshoz menni, így leélhetem az életem? :S
Ha így marad:
-trutyis lesz a makk mögött,hiába mosod,marad valamennyi.
-Letapad a fityma azon a részen
-Fertőzésnek indul.
-Vérmérgezés akár.
Lehet így élni.Kb. 5 évet még.
Hülye gyerek....szerinted itt ki segítsen?
Műtsünk meg?
Vagy nincs aki elvigyen a dokihoz?
Húzás a lehető leghamarabb a dokihoz.
Ja.....tapasztalatból mondom.Majdnem így jártam én is.
De miért nem akarsz orvoshoz menni???????????????????
Szerinted miért vannak orvosok? Azért hogy segítsenek az ilyen problémákon!
Ne gondold azt, hogy gáz ilyen dolgokkal orvoshoz fordulni, ez egy gyakori probléma, és azért vannak, hogy segítsenek, mivel el egy olyan rendellenesség, amit helyre lehet hozni, így felesleges lenne így leélned az életedet!
Igaz még 13 évesen lehet, hogy ezt máshogy látod, de majd később biztos meggondolod, legalábbis remélem!
NEm biztos,hogy az.Akkor mit hisztizel????
Ha nem megy teljesen hátra a fityma,akkor az.Ha begyullad,akkor lehet semennyire nem fog felmenni a bőr.
És jön megint:
-Csíp a pisi
-Egy laza erekciótól beszarsz
-Később a lányokról nem is beszélve.
Megint azt mondom,hogy hülye vagy.Így már tudod,hogy írtam.
Hiába mond bárki bármit neki,leszarja,akkor sem fog dokihoz menni.Saját hibájából megtanulja majd.Hagyni kel kínlódjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!