Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy visszahúzódó huszonéves lány akinek még nem volt barátja hol kezdjen el ismerkedni, milyen férfiakat keressen? 23/L
Jaja, mondjuk kávézókban, szociális helyeken...ohh wait, mindet becsukták? :D
Bocsi, mostmár muszáj volt hozzászólnom.
Szóval, mi miatt vagy visszahúzódó?
Mik az érdeklődési köreid?
Netes társkeresőn miért ne? Én ott jöttem össze a párommal.
Sok idő az igaz mire szerencséd lesz és találsz egy normálisat. De nem kell feladni.
12-es, megsúgom, én is ott jöttem össze a férjemmel. De nem most, hanem 15 éve.
Ami most meg a netes társkeresőkön, az valami észbontó, nagyon nulla a felhozatal, nagyon nehéz értékes ember kimazsolázni onnan (unokahúgom rendszeresen mesél). Gondolj bele, ez a kis 23 éves kérdező (visszahúzódó is), belevetnéd egy ilyenbe mostanság?
13. Igazat adok neked. Olyanokba futottam bele én is hogy nem is gondoltam hogy ilyen létezik. Sok aberrált...
Piszok nagy szerencse kell hozzá. Nekem 2hónapba telt találni egy olyat akire azt mondom hogy lehet még a jövőmet is vele képzelem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!