Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit vigyek (egyáltalán vigyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vigyek (egyáltalán vigyek valamit) a hapsinak ha nem akarok tőle semmit de a lakására megyek?

Figyelt kérdés

Szóval épp arra járok (egy évben egyszer) és mondta hogy nézzek be hozzá. Egy önkéntes nap ismertem meg és azóta is tartjuk a kapcsolatot neten.

Férfinek gondolom pia lenne a legjobb?

2020. nov. 15. 08:23
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
49%
Ha nem dugni jött kivágom a lakásomból. Velem nem játszik.
2020. nov. 15. 09:34
 22/38 A kérdező kommentje:
22. Uristen! Sajnállak hogy nem tudod mi az hogy valakit nem csak szexelni használunk hanem szimplán örülünk a társaságának, bárhol is legyünk. Látszik hogy milyen szinten lehetnek a kapcsolataitok ha csak a szex jut eszetekbe ezekről a lakasos sztorikról. Na tudjátok kinek kellenétek 😂😂
2020. nov. 15. 09:38
 23/38 anonim ***** válasza:
35%
#23: ez a kategória a frusztrált pötsök gyűjtőhelye 😊
2020. nov. 15. 09:47
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Neked meg mindig a pia jut eszedbe! Vegyél neki valami jó bőrkesztyűt. /magamból kiindulva, a piát nem szeretem/.

Valamennyire csak ismered, ha már a barátod? Ennyire erővel hozzám is jöhetnél. Piát ne hozz! Szép sakk készletnek örülnék. De mahjongnak, gó készletnek is.

A piát idd meg te.

2020. nov. 15. 09:53
 25/38 anonim ***** válasza:
62%
Én biztos nem mennék olyan ember lakására, akivel nem akarok szexelni. Ha csak barátilag találkozom valakivel, akkor közterületen teszem azt. Szerintem az önmagában elég félreérhető, hogy a lakására mész, nem kell még pluszban ajándékot vinni, mert az még csak rátesz egy lapáttal.
2020. nov. 15. 09:53
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Most akkora 26-ost is le frusztrált pötsözitek? Ő egy értelmes nő. Értelmes választ adott.
2020. nov. 15. 09:57
 27/38 A kérdező kommentje:
26 os értelmes választ adott igen. De te honnét tudod hogy az egy nő válasza?
2020. nov. 15. 09:58
 28/38 anonim ***** válasza:

Szövegértés.

Végül mit veszel neki?

2020. nov. 15. 10:11
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
Anál sikosító. Hogy a barátnőjével használják majd.
2020. nov. 15. 10:12
 30/38 A kérdező kommentje:

28. Szóval felteszek egy normális kérdést, jön rá a válaaz hogy borotvált punci és te debilezel le engem mert megnondtam a véleményem? SZÖVEGÉRTÉS.....

Megmondom ha elnézést kérsz, amúgy meg lehet lekopni

2020. nov. 15. 10:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!