Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert szakadt meg a kapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert szakadt meg a kapcsolat a baratnommel a parom miatt?

Figyelt kérdés
Gyerekkorunk ota ismerjuk egymast, bar teny, hogy nem folyamatos a baratsag de az utobbi 5-6 evbe a mindennapos kommunikacio megvolt, sot egyutt is laktunk egyetem alatt. Nekem volt 1-2 kapcsolatom, ami komolyabb volt, viszont neki senki. Csak olyanok akiert o volt oda forditva nem. Most lett egy kapcsolatom es azota teljesen elvaltak az utjainak. Nem veszi fel a telefont, nem olvassa el amit irok, vagy ha eppen er is vissza valamit annak semmi tartalma nincs. Hozzateszem, nem beszeltem es fenyeztem soha a parom!! Nyilvan nem akartam hogy rosszul essen neki (neki mindig az volt a baja hogy senki nem vallalja fel, jelenleg is 3. Szemely egy nala joval idosebb ferfi hazassagaban, ahol amikor nincs otthon a feleseg o alszik ott nala) Szoval a kerdesem az lenne, hogy letezik ilyen hogy csak azert mert van parom nem beszel velem??
2020. nov. 13. 05:48
 1/3 anonim ***** válasza:
86%

Az irigység sok mindenre képes. Másrészt pedig ki akar Téged sajátítani, és mivel nem tud, így már nem kellesz.

Sok ilyen személy létezik, na őket kellene helyretenni. Szerintem írd meg neki, hogy ez a kisajátítósdi elég önző dolog. Még pár embertől megkapja élete során, és talán megtanulja! Vagy egyedül marad...

2020. nov. 13. 06:59
 2/3 anonim ***** válasza:
88%

Velem ugyanez történt. Sülve főve barátnők voltunk, amikor ismerkedtem a párommal támogatott, drukkolt, kérdezett a randikról. Aztán mikor egyetemre mentem és csak hétvégente jártam haza, beosztottam az időmet és minden szombat délután a barátnőmmel voltam, este pedig a párommal. De ez neki nem tetszett, mert hármasban nem akart időt tölteni velünk, én viszont a barátommal is akartam találkozni hétvégén, ami nehezen ment, ha késő estig a lánnyal voltam.

Aztán a találkozókon már nem is beszélgettünk, csak a kolléganőivel chatelt, vagy filmet néztünk, ami közben szintén a telefonját bújta. De ha meg szóltam hogy a Laci átjönne, akkor kiakadt.

Mindig úgy gondoltam, hogy egy barát az mindig megmarad, míg egy párkapcsolat nem. Hát tévedtem. Igazából nem is bánom, hogy nem akar olyan barátkozni velem, akit úgysem érdeklek.

2020. nov. 13. 07:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Van ilyen. Meg fordítottja is van. Sajnos még azok az emberek is csalódást tudnak okozni akikről azt hisszük, jól ismerjük és megbízunk benne. Sőt ők okozzák a legnagyobbat. ☹
2020. nov. 13. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!