Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szavazzatok! Szerintetek gáz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szavazzatok! Szerintetek gáz gondolkodásmód az, hogy inkább lennék örökre szingli, minthogy olyan nővel járjak, aki nem tetszik smink nélkül?

Figyelt kérdés
2020. nov. 12. 18:20
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
75%
Ahham, de a jelek szerint a nőknek nem tetszel (már aki neked), hiszen egyedül vagy. Ezen még nem gondolkodtál, csillagvirág? :D
2020. nov. 12. 19:39
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

Mi a probléma azzal, ha leegyszerűsítve, természetes szépségét keres?

Szerintem az a normális, ha valaki úgy tetszik valakinek, ahogy valójában kinéz.

Sosem voltam sminkelős, max szemceruza. Nem vagyok arcmodell, mégis van párom.

Tehát számára szép vagyok.

A szépség relatív.

Semmi probléma nincs a hozzáállással szerintem, normális, ha olyan emberre vágysz, aki nem csak feltuningolva tetszik neked.

26/L

2020. nov. 12. 19:42
 23/25 A kérdező kommentje:
21-es, az a baj, hogy nagyon sokan ráhajtanak a szép lányokra. Nem csak neten, a valóságban is. A lány számára szimpatikus férfiak közül azé lesz a lány, aki a legjobban nyomul. Én meg sajnos egy kicsit visszafogottabb fajta vagyok, ezt bevallom.
2020. nov. 12. 19:46
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Mondom én, hogy az élet igazságos, elvégre itt, ahol van tered kibontakozni, kétségbevonhatatlanul bebizonyosodik, hogy a látszólagos visszafogottságod mögött azért egy jócskán önelégült, felszínes kis p*cs vagy.
2020. nov. 12. 20:33
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Velem csak azért jártak, hogy legyen kit felmutatni, hogy ő neki csaja is van, képes volt erre is. Hát ennél jobb az, hogy ha valaki neki tetsző lányt keres, akit ha nem talál meg inkább szingli marad!
2020. nov. 13. 13:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!