Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik női típust tartjátok vonzóbbnak?
Tehát most nem az a kérdés, hogy kivel járnátok, meg barátnőnek jobb lenne stb, hanem melyik az, akire ránéztek és azt gondoljátok "Úú, de jó nő".
Tipikus latinos nő, hosszú, dús, barna haj, barnás bőr, igazi "femme fatale"
Fehér bőr, barna haj, klasszikus szépség, kislányos bájjal
Szőke haj, barnás bőr, telt idomok, tökéletes test
Szőke haj, fehér bőr, erősen nőies alak
Kort, nemet is légyszí.
Kikérem magamnak a vörösök nevében,mi lemaradtunk.Mondjuk én csak álcázom magamat,mert gyárilag gesztenye barna vagyok.
Amúgy az első és a harmadik vagyok összegyúrva.Telt idomok,barna bőr, barna szem, barna haj.
Én nőként amúgy az ilyen alkatú lányokat tartom csinosnak.Múltkor láttam egy olyat,h nőként leesett az állam,pedig a pasikat sokkal jobban szeretem.Minden a helyén volt.
23N
Ezekből a négyes és a hármas. De amúgy a festett vörös a kedvencem :)
17/F
1. típus. Férfiként ilyen típus vagyok én is.
28
Igazából az első három az úgy jó ahogy van :) A harmadik nem jön be, de csak mert nem tetszik az arca, ha most mutatnál másik képet lehet az is bejönne.
20F
1. és harmadik keresztezve :P latinos+kislányos báj,
4. is (erősen nőies alkat nyamm :P)
3. nekem túl mű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!