Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az hogy "az összes pi#a a nőknél van", a férfiaknál nincs ott az összes fa#?

"Ezért tudnak a ronda nők is válogatni."
Hát persze... Egy(!) aberrált van, aki nálam (is) rendszeresen bepróbálkozik tizenéves korom óta. Óriási választék.
Nem, a ronda nők ugyanúgy nem tudnak válogatni, ahogy a ronda férfiak. Mindenki másnak meg bejött az élet, köszönjék meg szépen anyucinak, apucinak, többi felmenőnek a jó géneket.

Pedig én nem szép, kövér nőként is tudok válogatni, pedig már fiatal se vagyok. Csak szexre egy nő bármikor tényleg talál valakit. Nem azt mondom, hogy jóképű, izmos, 30 éves adoniszok toporognak az ajtóban, de egy átlagos, nekem tetsző férfit estére bármikor találnék.
Ezért van nagyobb értéke a puncinak. Férfiból rengeteg van, akinek mindegy, csak lyuk legyen, nem válogat, bárkivel képes szexelni. Egy nőnek ennél azért több kell, nem éri be annyival, hogy van farka és még feláll. Az pedig nem annyira gyakori, hogy egy nő rendszeresen, hosszú távon nyitott az alkalmi szexre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!