Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem elég szép egy nő akkor csak szexre használják a pasik?
Figyelt kérdés
2020. nov. 10. 17:28
11/23 anonim válasza:
Na, lepontoztak a feleségek. Amúgy én is feleség vagyok, ettől függetlenül látom, hogy nem a szépségkirálynők tolonganak az oviban a gyerekükre várva. Lehet újra lepontozni, anyukák.
12/23 anonim válasza:
Ja persze, feleségek, meg anyukák... Ezen az oldalon csak olyan nők vannak, akik férfiak.
13/23 anonim válasza:
Lepontozás! Lepontozás! Lepontozás! Szerintem a gyk újragondolhatná ezt a pontozási rendszert, mert én már egyenesen hányok ezektől a 70-90%-os egoista emberektől. Véletlenül sem írom azt, hogy gátlásos és irigy nők, akiknek rossz lapot osztott a sors.
A stílust meg pontosan ők provokálják ki. Sőt, már lassan hányok a felnőtt kapcsolatok témaköreitől is, mert értelmes kérdések hiányában csak trollkodást és csillámpóni szivárvány hányást látok.
14/23 anonim válasza:
Nem feltétlen, lenne/van, aki az embert nézi/nézné benne.
15/23 anonim válasza:
A valóság szerencsére nagyon más, mint amit a gyakoris pasik prezentálnak, hogy így kihasználják a nőt, meg úgy és meg is érdemli. :) Az életben nem ilyen a legtöbb pasi. Szerintem ezeket amúgy 10-12 éves gyerekek írogatják ide, hogy keménynek érezzék magukat.
16/23 anonim válasza:
Drága kérdező.
Szexnél elsődleges szempont a külső, az, hogy jól nézzen ki, szép legyen, szexi.
társnak kell a szép kívül és kell a szép belül is.
17/23 anonim válasza:
9: Te már csak tudod... De, elsősorban azzal, mert a szexhez nem a 200-as iq meg egyéb emberi kiválóságok kellenek. És bár itt, a gyk-n nagy divat azt állítani, hogy a férfiaknak mindegy, csak lyuk legyen, ez valójában nem igaz, max. a legeslegalja rétegre. Kicsit is tűrhetőbb fickó válogat, ennek megfelelően engem levegőnek néz, eszében sincs rám fanyalodni. De persze körbe lehet ezt magyarázni mindenféle gyönyörűen hangzó elmélettel...
18/23 anonim válasza:
17. Osztom! Nekem sosem volt mindegy kivel állok le. Kifejezetten megvolt az ideálom külsőleg és belsőleg. A feleségem pontosan fedi ezeket. Életemben 1X volt egyéjszakás kalandom, nekem ez az ismeretlenül dugok valskivel nem jött be. F/45. Ja és nem az az elborult agyú aki itt a gyk-n ontja a h*lye kérdéseit! :D
19/23 anonim válasza:
17# Akárhogy nézem, még mindig a személyiség dönti el, hogy kivel lehet szexelni és kivel nem, mert az igénytelen emberek néznek ki igénytelenül és vannak igénytelen egészségügyi állapotban, ami miatt nem lesznek vonzóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!