Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyik lenne a jobb döntés,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lenne a jobb döntés, vagyis inkább hogy döntesek?

Figyelt kérdés

2 nő van az életemben. Mind a kettővel voltak komoly vitáink és mégis melletttem maradtak, valamilyen formában. Jelenleg az egyik a párom a másik a barátom, de többet akar ez egyértelmű, és most azon gondolkoztam el, hogy mi van ha rosszul választottam. A párommal volt egy komoly vitánk amit még nem emésztettem meg.

Sajnos én egy érzelemszegény ember vagyok, így az érzelmeimre nem nagyon tudok hivatkozni, mégis ha lenne vajon honnan tudnám azt felismerni?

Tudom hülyén hangzik amit írok, de olyan mértékben csalódtam már régen, higy egysuerűen nem tudom magam kinyitni másoknak, így nem élem át az érzésket, pedig szeretném.

2020. nov. 9. 07:31
 1/8 anonim ***** válasza:
66%

Mióta van melletted a párod? Milyen dolgokban állt melletted?

És a barát mióta és mikben állt melletted?

Milyen vitá(k)ról van szó?

Amúgy látatlanban annyit, hogy "barát"ként egyszerűbb valaki mellett állni, nem ő van veled napi személyes kontaktban, nem ő él veled együtt (a barátnőd igen?), így valószínűleg a problémákból fele annyi nem jut ki neki, mint a párodnak.

Sokan menekülnének egy kapcsolatból, ha problémák adódnak, főleg, ha egy harmadik fél befigyel, megkönnyíti a döntést.

Érdemes lenne átgondolni, hogy a harmadik fél is melletted maradt volna-e párodként mindenben.

Mert az, hogy beszélsz vele, meg néha találkoztok (gondolom), az egyáltalán nem jelenti azt, hogy mint társad, melletted maradt volna/melletted maradna-e a jövőben.

Az meg mit jelent, hogy nem éled meg az érzéseket? Olyan nincs.

Magyarán nem szereted a barátnődet sem, csak úgy jó, hogy nem vagy egyedül és van melletted valaki? Gratulálok.

Az irományom végére rá is jöttem, hogy mind a 3 szereplőnek az lenne a legjobb, ha te elmennél egy szakemberhez rendbetetetni magad, a 2 lányt meg békén hagynád, de a párodat mindenképp. Jobbat érdemel egy ilyen embernél.

2020. nov. 9. 07:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt bizonytalan baratom

A bnömmel ismertük meg öket es ö engem valasztott. Ahogy jártunk elkezdett kialakulni benne az hogy lehet a bnömet kellett volna "felszednie"(tipikus amikor ugye kiismered az egyiket de a masikat nem egyböl azt hiszed ö a jobb-szomszed kertje mindog zöldebb)

Ahogy epekedett utàna mellettem én inkabb ki is dobtam.a baratnömnek persze nem is kellett akkor sem es kesöbb sem.

Nem egy srac jart igy amugy mellettem. Hogy azt hiszik a bnöm az istennö aztàn repülnek.

2020. nov. 9. 07:43
 3/8 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem az lesz a legjobb ha keresel egy harmadikat,mert ezek szerint egyikhez se fűznek érzelmek.
2020. nov. 9. 08:06
 4/8 anonim ***** válasza:

Szerintem a kérdezőnek nem kéne keresnie senkit, az érzelmi intelligenciája egyenlő a nullával.

Ameddig így van, fölösleges számára párkapcsolat, nem tud adni felszínes "érzelmeken" kívül semmit.

Ha már mindenképp párt szeretne, a meglévő kapcsolatán kellene dolgoznia, azt rendbetenni, nem otthagyni azt az embert, aki minden hülyeségét elviselte.

Bár jó lenne ismerni a körülményeket, esetleg a kérdező elárulhatna néhány kulisszatitkot.

első voltam.

2020. nov. 9. 08:13
 5/8 A kérdező kommentje:

Igen ez igaz, hogy az érzelmi intelligenciám nulla, ezt alá is írom. Valahányszor engedtem egy kicsit az érzéseimnek a párom iránt, mindig akkor volt valami nagy vita. Igen nagyon sok baromságom volt és mind a kettő mellszélességgel állt mellettem, de én is elvisletem az ő dolgaikat.

A legrosszabb az volt amikor mind a ketten erőszakosan léptek fel velem szemben, mert sértette őket egy két dolog, de én nem bántottam őket fizikailag, mégiscsak gyengébbek, de határozottan szóltam elég. Ezeken persze túl vagyunk már. Most ami sok volt a páromtól az a pénz iránti hozzáállása volt. Elkezdte felszámítani azt hogy hányszor hívtuk meg egymást kajálni, de azt nem nézi hogy egy pár vagyunk, meg mondtam neki, hogy oké te többet hívtál kajálni de ha ennyire nézzük a pénzt akkor nézzük mit vettem neked viszonzás nélkül, és én ezt soha nem hoztam volna fel neki ha nem veszi ezt elő. A másik az vokt, ha nem megyek el vele valahova, mert nem volt hangulatom hozzá, akkor felejtsem el azt hogy ő jön velem bárhova is. Ezekre mostanság szokott rá, ezeleőttén voltam olyan rossz pár, de javítottam rajta, most nem tudom mi jött ki rajta. 3 éve vagyunk együtt.

2020. nov. 9. 08:25
 6/8 anonim ***** válasza:

Még mindig nem ártana tudni, mit takar, hogy rossz pár vagy, meg mikben álltak melletted?

Amit a barátnőd csinál, valszeg csak annak a jele, hogy már minden apróság zavarja, a múltbéli viselkedésed miatt.

Ezek nem egetrengető problémák, meg lehetne beszélni.

Ha te inkább a szakításon gondolkozol, jobb is, ha kilépsz.

Egyből a hárítás van részedről,hogy de te i elnézted az ő dolgait.. csak nem mindegy a dolgok mértéke, tudod?

Nem ütötted meg? Most dícsérjünk meg, vagy mi?

Kezd összeállni amúgy a kép, az alapján, ahogy írsz, a párod is megérdemel téged, egyikőtök sem viselkedik tiszteletteljes felnőtt módjára a másikkal.

2020. nov. 9. 09:35
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Szerintem válaszd a másodikat, mert ha szeretnéd a párodat akkor nem lennének kétségeid. Bár leginkább azt javasolnám, hogy békében köszönj el tőlük. Legyél egy kicsit egyedül, amelyik ezután is őszintén és szeretettel fordul majd feléd az a jó választás. Vagy csak engedd el őket és keress egy olyan párt majd akit szeretni is tudsz.
2020. nov. 9. 11:58
 8/8 A kérdező kommentje:
Közönöm a válaszokat elgondolkodom rajtuk.
2020. nov. 9. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!